LA Auto Show: Mustang Mach-E

Περισσότερες από 65 πρεμιέρες, συμπεριλαμβανομένων 25 παγκόσμιων, στο LA Auto Show, που διεξήχθη 18-21 Νοεμβρίου, 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες.

Οι πρεμιέρες φέτος κάλυπταν όλες τις κατηγορίες, τις τιμές και τους κινητήρες, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών.

Η Καλιφόρνια είναι τόπος καινοτομίας, υψηλής τεχνολογίας και start-ups. Είναι ο χώρος των ανατροπέων όπως η Tesla, αλλά φέτος είναι οι παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες που βρέθηκαν στο επίκεντρο με τις ηλεκτρικές και υβριδικές καινοτομίες τους. Στο LA Auto Show τα μεγάλα SUV εξαφανίστηκαν στις σκιές.

Ανακαλύψτε τα 10 βασικά νεοεισερχόμενα οχήματα για Στόλους που παρουσιάστηκαν στο LA Auto Show:

Ford Mustang Mach-E (παγκόσμιο αυτοκίνητο). Ένας ανταγωνιστής για το μελλοντικό Tesla Model Y. Μέχρι και 600km εμβέλειας σε συνθήκες WLTP και τιμή εκκίνησης περίπου 40.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ: Η Ford ίσως έχει το κλειδί για μια επιτυχημένη πορεία στους στόλους. Μπορείτε να προ-παραγγείλετε τη δική σας, αλλά μη περιμένετε να παραλάβετε πριν από το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Ford Mustang Mach-E

Toyota RAV4 PHEV (παγκόσμιο αυτοκίνητο). Οι Ιάπωνες μετά από μια δεκαετία αντιστέκονται plug-in υβριδική τεχνολογία προχώρησαν στο μοντέλο αυτό. Πιθανότατα υπό την πίεση των στόχων CO2 η Toyota, με το RAV4, προσφέρειτο δεύτερο plug-in υβριδικό μετά το Prius Prime. Με εμβέλεια μπαταρίας 60 km, οι εκπομπές CO2 θα πρέπει να είναι περίπου 30 g / km.

Toyota RAV4 PHEV

Chevrolet Trailblazer (Αμερική και Ασία). Η εμβληματική επωνυμία Trailblazer επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά η Chevrolet την τοποθετεί σε ένα μικρό SUV (για τα αμερικανικά πρότυπα). Μέγεθος που βρίσκεται μεταξύ Trax και Equinox. Τροφοδοτείται από οικονομικούς βενζινοκινητήρες 1,2 και 1,3 turbo που συνδυάζονται είτε με CVT είτε με 9-τάχυτο αυτόματο. Οι τιμές ξεκινούν από τα 20.000 δολάρια.

Chevrolet Trailblazer

Kia Seltos (Αμερική και Ασία). Τα μικρά προσιτά crossovers κατακτούν την αγορά και έτσι η Kia μάλλον σκέφθηκε ότι υπάρχει περιθώριο για άλλο ένα. Εκτός από μια ενδιαφέρουσα σχεδίαση, το Seltos δεν παρουσιάζει κάποια καινοτομία κάτω από το καπό ή στην καμπίνα. Δεν διατίθεται σε υβριδικό μοντέλο – είναι ένα καλό κλασικό όχημα βενζίνης 1,6 και 2 λίτρων.

Kia Seltos

Nissan Sentra (Αμερική και Ασία). Ένα από τα αγαπημένα sedan της Αμερικής παρουσιάζεται με μια σημαντική αναβάθμιση που περιλαμβάνει νέα τεχνολογία ασφάλειας και ένα νέο κινητήρα 2 λίτρων που υπόσχεται περισσότερη ισχύ και αποτελεσματικότητα. Δεν υπάρχει όμως καμία ένδειξη για υβριδικό.

Nissan Sentra

Alfa Romeo Giulia και Stelvio (παγκόσμια αυτοκίνητα). Το saloon και το crossover της Alfa Romeo εξακολουθούσαν να φαίνονται αρκετά φρέσκα, ωστόσο ανανεώθηκαν. Περιλαμβάνουν περισσότερα υλικά υψηλής ποιότητας και βελτιωμένη εμφάνιση στην καμπίνα τους με πρόσθετη συνδεσιμότητα και βελτιωμένη εργονομία.

Alfa Romeo Giulia και Stelvio

Audi e-tron Sportback (παγκόσμιο αυτοκίνητο). Εάν αισθάνεστε ότι το e-tron είναι υπερβολικά «βαρύ», ίσως το νέο Sportback να κεντρίζει την φαντασία σας. Διαθέτει μια κεκλιμένη οροφή, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ.

Audi e-tron Sportback

Kia Niro ανανεωμένο (παγκόσμιο αυτοκίνητο). Ίσως πρέπει να κοιτάξετε δύο φορές για να παρατηρήσετε τις διαφορές μεταξύ πριν και μετά, αλλά το εσωτερικό διαθέτει ένα ενισχυμένο ταμπλό με μια βελτιωμένη οθόνη. Επίσης νέοι είναι οι μοχλοί αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι. Περιλαμβάνει εκδόσεις υβριδικού, plug-in υβριδικού και αμιγώς ηλεκτρικού.

Kia Niro

Lincoln Corsair GT PHEV (Αμερική και Ασία). Το μεσαίο crossover από το premium brand της Ford είναι το δεύτερο ηλεκτρικό της σειράς Lincoln. Ονομάζεται Grand Tourer, αυτό το SUV μεγέθους Hyundai Santa Fe συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες για συνολική απόδοση περίπου 200kW. Η ηλεκτρική εμβέλεια υπολογίζεται σε 40km.

Lincoln Corsair GT PHEV

Genesis G90 (Αμερική και Ασία). Οι CEOs που αναζητούν μια λιγότερο διακριτή εναλλακτική λύση στα καθιερωμένα μπορούν τώρα να επιλέξουν το εντυπωσιακό Genesis G90. Ο σχεδιασμός του είναι πιο πρωτοποριακός από το περιεχόμενό του: οι κινητήρες είναι κλασικοί V6 και V8 και ο εξοπλισμός είναι αρκετά συνήθης για αυτή την κατηγορία οχημάτων.

Genesis G90
Προηγούμενο άρθροΤο Mustang Mach-E εμβέλειας 600 χλμ της Ford
Επόμενο άρθρο“Έξυπνες & Ασφαλείς Πόλεις” από την Direction Business Network