Ισχύουν οι συμβάσεις των ALD Automotive | LeasePlan

Η νέα εταιρική οντότητα που δημιουργείται από την εξαγορά της LeasePlan από την ALD δεν αλλάζει τίποτα στις ισχύουσες συμβάσεις και το αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας από την ομάδα του Τμήματος Προμηθειών εκάστης από τις συγχωνευμένες εταιρείες παραμένει η σταθερή επαφή των πελατών της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

“Παραμένουμε αφοσιωμένοι στη διατήρηση ισχυρών σχέσεων”

“Κατά την περίοδο της συγχώνευσης, θα λειτουργούμε κανονικά και προτεραιότητά μας είναι να συνεχίσουμε να ενισχύουμε τη συνεργασία που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι προς το παρόν οι συμβατικές συμφωνίες δεν αλλάζουν και το αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας από την ομάδα του Τμήματος Προμηθειών παραμένει η σταθερή επαφή σας”.

“Ο συνδυασμός της ALD Automotive | LeasePlan αποτελεί ένα βήμα αλλαγής στον τομέα της κινητικότητας και του leasing/ μίσθωσης οχημάτων. Ως ενωμένη εταιρική οντότητα, η αγοραστική μας ικανότητα θα αυξηθεί σημαντικά και αυτό θα αποτελέσει ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα για κάθε προμηθευτή”.

“Καθώς αυτή η συναλλαγή αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο στη μελλοντική ανάπτυξή μας, οι ομάδες μας θα επανεξετάσουν τη στρατηγική αγορών μας για να καθορίσουν τις βέλτιστες πρακτικές προμήθειας. Να είστε βέβαιοι ότι οποιεσδήποτε αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο μιας οργανωμένης διαδικασίας επιλογής και θα κοινοποιηθούν εκ των προτέρων”.

“Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την εξαγορά, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε”.

Παράλληλα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της νέας εταιρικής οντότητας ALD Automotive | LeasePlan Ελλάδας, Κώστας Πετρούτσος, δήλωσε:

«Ο σημερινός μετασχηματισμός μας σηματοδοτεί μία νέα εποχή για εμάς, αλλά και για τον κλάδο της αυτοκίνησης και της κινητικότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, τοποθετώντας την ALD Automotive|LeasePlan στο υψηλότερο βάθρο των παρόχων βιώσιμης κινητικότητας στον κόσμο. Μαζί θα αλλάξουμε τα δεδομένα στην αυτοκίνηση αναπτύσσοντας προηγμένες υπηρεσίες που απαντούν σε κάθε πρόκληση».

Προηγούμενο άρθροΟ Κώστας Πετρούτσος Διευθύνων Σύμβουλος ALD-LeasePlan
Επόμενο άρθροSuzuki: προνομιακά πακέτα service Drive N’ Smile 5+