Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα Green Machines 500ze και 500ze+ εισάγει και διανέμει η εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.  

Εδώ και πολλά χρόνια, η Green Machines συμβάλλει αποφασιστικά στην προσπάθεια των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης για καθαρότερες πόλεις, παρέχοντας αποτελεσματικά και εξελιγμένα σάρωθρα. Ένα από αυτά είναι και το ηλεκτρικό σάρωθρο GM 500ze που διαθέτει δύο ανεξάρτητες βούρτσες για μέγιστη απόδοση καθαρισμού. Επιπλέον, το 500ze διαθέτει μοναδικό σύστημα αναρρόφησης με στροβιλισμό του αέρα μέσα στον κάδο, επιτυγχάνοντας πανίσχυρη αναρρόφηση της σκόνης και των στερεών απορριμμάτων. Το GM 500ze έχει φίλτρα σκόνης 3 σταδίων και μειώνει σημαντικά την κατανάλωση νερού!

Παράλληλα, χάρη στον εκλεπτυσμένο και εργονομικό σχεδιασμό του, αλλά  και στην κίνησή του αμιγώς με ηλεκτρικό ρεύμα, το GM 500ze προσφέρει μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης. Ακόμα, είναι εξαιρετικά άνετο για τον χειριστή του, με έξυπνη εναλλαγή μέσω του joystick με ένα άγγιγμα, μεταξύ των λειτουργιών σάρωσης και  κίνησης.

Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς. Διατηρούν τη φόρτισή τους σε όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, ενώ το απίστευτα χαμηλό ενεργειακό κόστος λειτουργίας τους (μόλις 3 ευρώ ανά φόρτιση), σημαίνει ότι το κόστος απόκτησης μπορεί να αποσβεσθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των συγκεκριμένων μοντέλων, είναι ο χαμηλός θόρυβος λειτουργίας τους. Σε μέρη όπου ο θόρυβος είναι ανεπιθύμητος, όπως στους πεζοδρόμους, στα πάρκα, τα κοιμητήρια ή τα πάρκινγκ των νοσοκομείων, τα σάρωθρα της Green Machines κάνουν τη δουλειά τους περνώντας αθόρυβα.

Video με τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines σε δράση, μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ.

Προηγούμενο άρθροΙΕΝΕ: Προκλήσεις αγοράς φυσικού αερίου στη ΝΑ Ευρώπη
Επόμενο άρθροAbarth: 60 χρόνια “Turismo Competizione”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here