Στις 15 Απριλίου, το International Fleet Managers Institute (IFMI) θα παρουσιάσει το πρώτο webinar του έτους, με θέμα “Πώς θα εξασφαλιστεί η επιχειρησιακή συνέχεια του εταιρικού στόλου την περίοδο του COVID-19”.

Αυτό το Digital Masterclass απευθύνεται αποκλειστικά σε fleet και mobility managers Εγγραφείτε εδώ.

Χώρες με ρολά κατεβασμένα και σύνορα κλειστά: η πανδημία του κορωνοϊού έχει δημιουργήσει τεράστιες και απρόβλεπτες προκλήσεις για τους fleet και mobility managers των εταιρειών.

Βασικές ερωτήσεις

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθεί η ετοιμότητα ενός στόλου; Πρέπει να προσαρμοστεί η πολιτική του στόλου; Πώς να χειριστείτε τους προμηθευτές, οι οποίοι έχουν δικό τους πρόβλημα; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που απασχολούν κάθε επαγγελματία του στόλου.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή οι διαχειριστές του στόλου και της κινητικότητας να μάθουν ο ένας από τον άλλο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πρώτο webinar του IFMI για το έτος θα αφιερωθεί εξ ολοκλήρου σε συζήτηση με και για τους fleet και mobility managers σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης του COVID-19.

Εμπειρογνώμονες του κλάδου

Αυτό το webinar θα περιλαμβάνει τους εμπειρογνώμονες του κλάδου μαζί με τον εξαιρετικά καταρτισμένο και ευρέως αναγνωρισμένο Global Category Manager Mobility της Schindler, Guillaume de Subercasaux. Θα συζητήσουν για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να υποβάλουν ερωτήσεις σε μία διαδραστική ενότητα Ερωτήσεων και Απαντήσεων στο τέλος του webinar, το οποίο θα συντονίσει ο Steven Schoefs, αρχισυντάκτης του Fleet Europe.

Το IFMI Digital Masterclass ‘How to secure fleet management continuity in times of COVID-19’, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Απριλίου, 11:00-12:00 ώρα CET, 12:00-13:00 ώρα Ελλάδος Η παρακολούθηση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής εδώ.


Το International Fleet Managers Institute (IFMI) είναι μια συνεργασία του Fleet Europe με έναν επιλεγμένο αριθμό ηγετικών εταιρειών του κλάδου: ALD International, Athlon International, Arval και LeasePlan International και με την υποστήριξη της SEAT. Εδώ και 18 χρόνια, το IFMI διοργανώνει σεμινάρια και webinars αποκλειστικά για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων του εταιρικού στόλου και της κινητικότητας.

Προηγούμενο άρθροΔωρεά ιατρικών μασκών από την Wuzheng Europe
Επόμενο άρθρο“Φροντίδα Peugeot” μια νέα καινοτόμος υπηρεσία πανελλαδικά