Η Xiaoyan Hua-Schwab VP Επικοινωνίας Dacia - Lada

Στις 7 Ιουνίου 2021, η Xiaoyan Hua-Schwab εντάχθηκε στην επιχειρηματική μονάδα της Dacia-Lada ως VP (Αντιπρόεδρος) Επικοινωνίας.

Έγινε μέλος της Διοικητικής Επιτροπής υπό την καθοδήγηση του Denis Le Vot, CEO της Dacia-Lada. Η Xiaoyan Hua-Schwab αναφέρεται στον Christian Stein, Αντιπρόεδρο Επικοινωνίας Μαρκών του Groupe Renault.

Αποστολή της θα είναι ο καθορισμός και η ανάπτυξη της συνολικής επικοινωνιακής στρατηγικής σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο μαρκών που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο του 2021. Η Dacia-Lada επιδιώκει φιλόδοξη ανάπτυξη βάσει ισχυρών προϊόντων, διείσδυση σε νέες αγορές και ισχυρότερο, πιο σύγχρονο branding.

Για την ολοκλήρωση αυτής της αποστολής, η κυρία Hua-Schwab θα έχει την υποστήριξη των Orianne Tamburini, υπεύθυνης εξωτερικής επικοινωνίας και σχέσεων Τύπου της Dacia και Kalina Iordanova, υπεύθυνης διεθνούς και εσωτερικής επικοινωνίας και για τις δύο μάρκες.

Απόφοιτη Πολιτικών Επιστημών, η Xiaoyan Hua-Schwab δραστηριοποιήθηκε σε αρκετές θέσεις μάρκετινγκ πριν ενταχθεί στο PSA Group το 2003, όπου ανέλαβε καθήκοντα διεθνούς επικοινωνίας και μάρκετινγκ. Το 2014, με τη δημιουργία της μάρκας «DS Automobiles», ανέλαβε Αντιπρόεδρος Επικοινωνίας, Εκδηλώσεων και Κοινωνικών Μέσων.

Προηγούμενο άρθροΟ Philip Nelles ανέλαβε την 1η Ιουνίου CEO της ContiTech
Επόμενο άρθροΔανία: στο Δικαστήριο της ΕΕ για το όριο στάσης φορτηγών