Η Volvo Car Hellas ενισχύει την δυναμική της πορεία

Η Volvo Car Hellas ενισχύει την δυναμική της πορεία ισχυροποιώντας τη σχέση της με τους πελάτες. Έτσι, μετά την πρόσφατη παροχή 5ετούς εγγύησης για όλα τα μοντέλα Volvo, η εταιρεία συμπληρώνει μία σειρά ενεργειών που υλοποιήθηκαν με βάση το στρατηγικό της πλάνο, δίνοντας σάρκα και οστά στο όραμή της για τη μετάβαση στη νέα εποχή της αυτοκίνησης στην Ελλάδα και παραμένοντας πιστή στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία.

 

Frank Versaevel, Vice President International – EMEA της Volvo Car Corporation

Σχολιάζοντας τις δράσεις και τα αποτελέσματα της Volvo Car Hellas, ο Frank Versaevel, Vice President International – EMEA της Volvo Car Corporation, υπογράμμισε τη δυναμική παρουσία της Volvo στην ελληνική αγορά, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Οι επιδόσεις της θυγατρικής μας εταιρείας στην Ελλάδα μάς κάνουν αισιόδοξους για το μέλλον. Η Volvo Car Hellas εκπληρώνει στο ακέραιο την αποστολή της, όπως αποτυπώνουν τα αποτελέσματά της, αλλά και οι ενέργειές της για την περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας. Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τη διοίκηση και τα στελέχη της Volvo Car Hellas για την μέχρι τώρα πορεία, όπως και για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που ανταποκρίνονται στα τοπικά χαρακτηριστικά της”.

Η 5ετής εγγύηση που προσφέρεται πλέον σε κάθε μοντέλο Volvo αποτελεί το επιστέγασμα μίας εξαιρετικής πορείας, η οποία επιτρέπει στη Volvo Car Hellas να αναλάβει επιπλέον δεσμεύσεις, ισχυροποιώντας τη σχέση εμπιστοσύνης που τη συνδέει με τους πελάτες της. Στο ίδιο πλαίσιο ενεργειών εντάσσεται και το λανσάρισμα της Εγγύησης Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’ όρου Ζωής.

Έχοντας κλείσει το 2019 με εξαιρετικά αποτελέσματα, η Volvo Car Hellas ξεκίνησε με τον ίδιο δυναμισμό το 2020, προσάρμοσε ταχύτατα και αποτελεσματικά τη λειτουργία της στο αναπάντεχο ξέσπασμα της πανδημίας και συνέχισε να εξελίσσεται παρά τις αντιξοότητες που προκλήθηκαν.

Νίκος Γιαννουσάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas

Σημαντικό μερίδιο στην ταχεία ανάκαμψη έχει η πρωτοποριακή υπηρεσία Volvo Online Ordering και τα ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα που λανσαρίστηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και απαντούν εξειδικευμένα στις ανάγκες του πελάτη, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολη την απόκτηση ενός Volvo.

Όπως είναι σαφές, από τα κορυφαία μερίδια αγοράς των τελευταίων χρόνων, τις υψηλές επιδόσεις στους δείκτες εξυπηρέτησης πελατών, τη σύγχρονη γκάμα των εξηλεκτρισμένων μοντέλων της και τη σταθερή της υπεροχή στους τομείς της ασφάλειας, της ποιότητας και της αξιοπιστίας, η Volvo βρίσκεται στην πιο ανθηρή φάση της ιστορίας της. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas, Νίκος Γιαννουσάς, δήλωσε: “Η Volvo Car Hellas και το Επίσημο Δίκτυο Volvo  εκφράζουν ξεκάθαρα τις αξίες της μάρκας στο επίπεδο της ελληνικής αγοράς, προσφέροντας κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών και αναβαθμίζοντας συνεχώς τις παροχές προς το κοινό, προσβλέποντας με αισιοδοξία στο νέο τοπίο της αυτοκίνησης στην Ελλάδα”.

Προηγούμενο άρθροΤο Mazda CX-5 2020 λανσάρεται στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροFCA και Arcese Logistics Group με E-Ducato