Η Vimcar εξοπλίζει το 100.000ό εταιρικό όχημα

Η Vimcar, εταιρεία λογισμικού διαχείρισης στόλου για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, εξόπλισε το 100.000ό της εταιρικό όχημα.

Από την ίδρυσή της, το 2013, η εταιρεία έχει καταγράψει περισσότερες από 222 εκατομμύρια μετακινήσεις και πάνω από 2,7 δισεκατομμύρια μίλια.

Η Vimcar διαθέτει το Fleet Geo, ένα σύστημα παρακολούθησης στόλου και είναι ηγετική εταιρεία στην αγορά ψηφιακής διαχείρισης στόλου στη Γερμανία. Η Vimcar σκοπεύει στην ψηφιοποίηση του εταιρικού αυτοκινήτου του μέλλοντος με καινοτόμο τεχνολογία και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η βερολινέζικη start-up αποτελεί πλέον κορυφαίο πάροχο λύσεων στόλου για ΜΜΕ της γερμανόφωνης περιοχής της Ευρώπης (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία). Παρουσιάζει ετήσια έσοδα άνω των 15 εκατομμυρίων ευρώ και έχει συγκεντρώσει 20 εκατομμύρια ευρώ σε δύο επενδυτικούς κύκλους μέχρι σήμερα. Το 2020, η εταιρεία εισήλθε και στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Andreas Schneider, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Vimcar σχολιάζει: «Είναι εκπληκτικό αυτό που πετύχαμε και η επίτευξη 100.000 συνδεδεμένων αυτοκινήτων αποτελεί ιδιαίτερο ορόσημο για τη Vimcar. Αυτό το ορόσημο είναι και η πραγματική απόδειξη της σκληρής προσπάθειας της ομάδας μας και της υποστήριξης των μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων πελατών μας. Οι πελάτες αυτοί μάς επιλέγουν γιατί αναπτύσσουμε το προϊόν ειδικά για τις ανάγκες τους – να είναι εύκολο στη χρήση, να αυξάνει την αποτελεσματικότητα, να τους εξοικονομεί χρόνο και χρήμα και να συνεργαζόμαστε για αμοιβαία επιτυχία”.

Φωτογραφία: Vimcar

Προηγούμενο άρθροΑμιγώς ηλεκτρικός στόλος λιμουζίνων για την Blacklane
Επόμενο άρθροΠτώση σε όλη την ΕΕ για τις ταξινομήσεις επιβατικών