Η Verizon Connect λανσάρισε το Engine Connect, ένα εργαλείο που συλλέγει δεδομένα απευθείας από κινητήρες LCV. Η ιδέα βασίζεται στην παρακολούθηση των πιθανών προβλημάτων, την πρόληψή τους και τη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας του αυτοκινήτου. 

Σχεδιασμένο ειδικά για LCVs, το Engine Connect αναλύει διάφορες μορφές δεδομένων απόδοσης του κινητήρα ενός οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης καυσίμου, της διανυθείσας απόστασης και των διαγνωστικών. Συνδυάζει αυτά τα δεδομένα με την τεχνολογία εντοπισμού GPS για να παρέχει μια πλήρη εικόνα για την απόδοση του οχήματος στο πεδίο.

Τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Engine Connect περιλαμβάνουν:

  • Συνεχή ενημέρωση των αρχείων VIN
  • Λήψη ακριβών μετρήσεων οδομέτρου
  • Αυτόματο Συναγερμό Κωδικού Βλάβης Διαγνωστικού Ελέγχου (DTC) όταν εντοπιστούν προβλήματα
  • Ανίχνευση συμβάντων ταχείας οδήγησης
  • Ανίχνευση συμβάντων κινητήρα στο ρελαντί

Με αυτόν τον τρόπο, το Engine Connect προσφέρει στους διαχειριστές στόλου πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των οδηγών τους και τους παρέχει επιχειρήματα ώστε οι οδηγοί να βελτιώσουν τον τρόπο οδήγησής τους. Αυτό με τη σειρά του βοηθά στη μείωση της υπερβολικής κατανάλωσης καυσίμου και της φθοράς των οχημάτων.

Πλήρης εικόνα

“Το Engine Connect παρέχει στους διαχειριστές στόλων πλήρη εικόνα της απόδοσης των οχημάτων τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εντοπίσουν πιθανά προβλήματα οχημάτων πριν γίνουν δαπανηρά”, δήλωσε ο Derek Bryan, Αντιπρόεδρος EMEA της Verizon Connect.

“Με την καλύτερη κατανόηση της απόδοσης των οχημάτων, μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα στο μέλλον και τους παρέχουμε ξεγνοιασιά, γνωρίζοντας ότι τα οχήματά τους λειτουργούν Κατά τον βέλτιστο τρόπο”.

Προσφέροντας υπηρεσίες και λύσεις διαχείρισης στόλου σε αγορές σε όλο τον κόσμο, η Verizon Connect απασχολεί περισσότερα από 3.500 άτομα σε 15 χώρες. Η εταιρεία είναι θυγατρική του Verizon Communications, του διεθνούς ομίλου τηλεπικοινωνιών με έδρα τις ΗΠΑ. Δημιουργήθηκε το 2018, συνδυάζοντας τις μονάδες Telematics, Fleetmatics και Telogis της Verizon.

Προηγούμενο άρθροΣυνδυάζοντας το sharing σκούτερ και αυτοκινήτου
Επόμενο άρθροΙδιαίτερα ισχυρή παραγωγή υδρογόνου