Η πλατφόρμα τεχνολογίας και δεδομένων εντοπισμού, HERE Technologies, ανακοίνωσε πως η Siemens Mobility, πρωτοπόρος σε λύσεις μεταφορών, ενσωματώνει το API HERE corridor travel time στη λύση της Journey Time as a Service (Χρόνος Διαδρομής ως Υπηρεσία) για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτή η νέα επιλογή διαχείρισης κυκλοφορίας, που βασίζεται σε δεδομένα και όχι σε εξοπλισμό, έχει ήδη υιοθετηθεί από τοπικές αρχές (Bedford Borough Council, Bournemouth, Christchurch and Poole Council, Hampshire County Council και Warrington Borough Councils).

Οι Βρετανοί σπαταλούν 115 ώρες ετησίως κατά μέσο όρο στην κυκλοφορία, με κόστος 6,9 δισεκατομμυρίων λιρών. Το πρώτο βήμα για τη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και των πολλών αρνητικών επιπτώσεών της είναι η κατανόηση του εύρους της πρόκλησης. Με το API HERE corridor travel time, η Siemens Mobility είναι πλέον σε θέση να προσφέρει στις δημόσιες αρχές τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους χρόνους μετακίνησης χωρίς την ανάγκη πρόσθετου εξοπλισμού στο δρόμο, όπως κάμερες ANPR με αισθητήρες Bluetooth και Wi-Fi. Αυτή η λύση βάσει δεδομένων είναι εύκολο να ρυθμιστεί και να αναπτυχθεί γρήγορα. Βασίζεται σε συνδρομητικό μοντέλο και, ως εκ τούτου, απαιτεί μόνο ένα κλικ.

«Η συμφόρηση και η ρύπανση που προκαλείται είναι μια από τις προκλήσεις που έχει δεσμευτεί να αντιμετωπίσει το Warrington Borough Council. Για να συμπληρώσουμε την υπάρχουσα λύση παρακολούθησης χρόνου διαδρομής, η νέα λύση Journey Time as a Service (JTaaS) των Siemens Mobility και HERE Technologies μας παρέχει τις βασικές πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να διαχειριστούμε καλύτερα τη κυκλοφοριακή ροή. Η λύση εφαρμόστηκε γρήγορα και η εξοικονόμηση στο κόστος εγκατάστασης μπορεί να ανακατευθυνθεί στην ανάληψη έργων που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της κυκλοφορίας στο Warrington», δήλωσε ο Simon Lawrenson του Warrington Borough Council.

«Για πολύ καιρό αναζητούσαμε λύση βάσει δεδομένων για να συμπληρώσουμε την παρακολούθηση της κυκλοφορίας βάσει εξοπλισμού. Χάρη στην ευελιξία και την εμπειρογνωμοσύνη της HERE, είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στις τοπικές αρχές και τους φορείς μεταφορών του Ηνωμένου Βασιλείου μια σωστή λύση βάσει δεδομένων που αναπτύσσεται γρήγορα και οικονομικά – και αυτό είναι σημαντικό για τη λειτουργία αποτελεσματικών δικτύων. Είμαστε ευτυχείς που οι πελάτες επωφελούνται ήδη από τη νέα μας λύση και τη συνεργασία μας με την HERE», δήλωσε ο Wilke Reints, Διευθύνων Σύμβουλος της Intelligent Traffic Systems της Siemens Mobility.

«Χαιρόμαστε που είμαστε ο βασικός συνεργάτης δεδομένων της Siemens Mobility και πολλών δημόσιων αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου. Από κοινού διευκολύνουμε τη διαχείριση της κυκλοφορίας με στόχο τη βελτίωση ποιότητας ζωής των Βρετανών πολιτών, είτε μειώνοντας τον χρόνο στην κυκλοφορία, είτε τη ρύπανση που προκαλείται από την κυκλοφοριακή συμφόρηση», δήλωσε ο Eduard van Mierlo, Επικεφαλής Στρατηγικών Συμμαχιών EMEAR της HERE Technologies.

Προηγούμενο άρθροΠιθανή Αρχική Δημόσια Προσφορά (IPO) για την Volvo Cars
Επόμενο άρθροΤ. Jon Mayer: επικεφαλής εξωτερικού σχεδιασμού Volvo