Οι συμβατικοί τύποι καυσίμων κυριαρχούν με μερίδιο 75,5%

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών (Brussels Motor Show), η Βελγική Shell ανακοίνωσε ότι επανατοποθετεί την κάρτα καυσίμων της για επαγγελματίες και ανεξάρτητους. Έτσι, θα ονομάζεται πλέον κάρτα δικτύου στόλου (Network Fleet Card – NFC). Η Shell υποστηρίζει ότι αυτή η κίνηση αποτελεί μέρος της επιθυμίας της να προσφέρει καινοτόμες εναλλακτικές πηγές ενέργειας σε επιχειρήσεις και να μειώσει το δικό της αποτύπωμα άνθρακα. Η εταιρεία επιθυμεί να αντικαταστήσει σταδιακά την ενέργεια από ορυκτά καύσιμα από άλλες πηγές όπως η ηλεκτρική ενέργεια.

Η Network Fleet Card μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί σε πρατήρια καυσίμων που λειτουργούν με DATS24 και LUKOIL, παράλληλα με το υπάρχον δίκτυο Shell, Q8 και Esso. Αυτό θα δώσει στους χρήστες την επιλογή περισσότερων από 1.500 τοποθεσίες στη χώρα και περισσότερες από 22.000 τοποθεσίες στην Ευρώπη.

Ο Laurent Charlot, Διευθυντής Fleet Solutions της Shell Belux, δήλωσε: “Χάρη σε αυτή τη νέα προσφορά, η NFC θα βοηθήσει τις εταιρείες και τους ανεξάρτητους να μειώσουν τον προϋπολογισμό των καυσίμων τους, προσφέροντάς τους πρόσβαση σε πάνω από 800 σταθμούς χαμηλού κόστους.

Η Βελγική Shell εκθέτει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου μαζί με την NewMotion, θυγατρική της Royal Dutch Shell και ιδιοκτήτρια ενός από τα μεγαλύτερα δίκτυα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Η Shell και η NewMotion παρουσιάζουν τις τελευταίες τεχνολογίες και τη νέα γενιά σταθμών φόρτισης στην έκθεση.

Προηγούμενο άρθροΗ Bridgestone αποκτά την TomTom Telematics
Επόμενο άρθροΒελγική περιφέρεια ξεκινά μαζική αγορά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων