Μετά την ανακοίνωση πως η Υπηρεσία Μεταφορών του Λονδίνου (TfL) απέσυρε την άδεια λειτουργίας της Uber στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, ένας μικρότερος ανταγωνιστής, η Ola έσπευσε αμέσως να επωφεληθεί.

Η ινδική εφαρμογή Ola ανέφερε πως προσλαμβάνει οδηγούς για το Λονδίνο, όπου ελπίζει να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της που ήδη διατίθενται στην Ουαλία και το Μάντσεστερ.

Η Ola αναφέρει πως έλαβε άδεια λειτουργίας από την TfL νωρίτερα φέτος και πως σκοπεύει να ξεκινήσει την παροχή υπηρεσιών στη βρετανική πρωτεύουσα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Όπως αναφέρθηκε από το Déplacements Pros, η εφαρμογή Ola περιλαμβάνει έναν αριθμό επειγόντων περιστατικών 24ώρου ισχύος για οδηγούς και επιβάτες, καθώς και ένα πλήκτρο έκτακτης ανάγκης για τους επιβάτες. Υπάρχει επίσης ένα σύστημα που επιτρέπει να αναφερθεί ο τρόπος οδήγησης.

Τέλος, η αναγνώριση προσώπου του οδηγού φαίνεται πως γίνεται για να αντικρούσει πιθανό ισχυρισμό όμοιο με αυτόν που κατηγορούσε κάποιους μη εξουσιοδοτημένoυς οδηγούς της Uber πως χρησιμοποιούσαν την άδεια άλλων.

Προηγούμενο άρθροΗ Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Sportscar της χρονιάς!
Επόμενο άρθροΗ SAIC Motor εξάγει ηλεκτρικά MG στην Ευρώπη