Η Mercedes-Benz Mobility εξαγοράζει την Star-Rent-A-Car Korea
Mercedes-Benz Mobility Korea acquires Star-Rent-A-Car Korea

Η Mercedes-Benz Mobility Korea εξαγόρασε την Star-Rent-A-Car Korea. Η εξαγορά εγκρίθηκε από τις τοπικές ρυθμιστικές αρχές και πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2020.

Η Mercedes-Benz Mobility Korea (MBMK) ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε την εξαγορά της Star-Rent-A-Car Korea (SRCK), η οποία εξειδικεύεται στη μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτων στην κορεατική αγορά από το 2014. Τα ενοποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες μακροχρόνιας ενοικίασης αυτοκινήτων της MBMK και της SRCK θα δραστηριοποιούνται υπό την επωνυμία MBMK. Η MBMK, θυγατρική της Daimler Mobility, που ιδρύθηκε το 2019, προσφέρει premium λύσεις μακροχρόνιας ενοικίασης αυτοκινήτων σε πελάτες στην Κορέα.

Μέσω αυτής της συναλλαγής, η MBMK ενισχύει το αποτύπωμά της στην τοπική αγορά. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της SRCK στη μακροχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτων, η MBMK θα θέσει τις βάσεις παροχής μιας βελτιωμένης εμπειρίας στους πελάτες, που θα προσφέρει ευέλικτες και αποτελεσματικές λύσεις κινητικότητας για τη χρήση οχημάτων Mercedes-Benz στην περιοχή. Η MBMK παρέχει προσφορές κινητικότητας σε όλη τη χώρα μέσω δικτύου 59 αντιπροσωπειών.

“Χαίρομαι που αυτό το ορόσημο θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας στην Κορέα. Τα τελευταία πέντε χρόνια, η κορεατική αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων παρουσίασε ισχυρή ανάπτυξη, με υψηλή ζήτηση στην ενοικίαση αυτοκινήτων premium οχημάτων και η Mercedes-Benz κατέχει κορυφαία θέση σε αυτόν τον τομέα”, δήλωσε ο Guillaume Fritz, CEO της Mercedes-Benz Mobility Korea. “Αυτή η συναλλαγή θα χρησιμεύσει ως ακρογωνιαίος λίθος για την παροχή εξατομικευμένων λύσεων κινητικότητας που μπορούν να καλύψουν τις ποικίλες ανάγκες των Κορεατών πελατών με γρήγορες, απλές και ψηφιακές εμπειρίες πρόσβασης σε οχήματα της Mercedes-Benz”, πρόσθεσε.

Προηγούμενο άρθροStrategy Analytics: Το Car Sharing ανεβαίνει
Επόμενο άρθροΝέο Renault Trafic Combi και Spaceclass