Νέο Renault Trafic Combi και Renault Spaceclass, μια νέα εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη: Το νέο Renault Trafic, σε αυτές τις εκδόσεις, εμφανίζει δυναμικό σχεδιασμό με πιο εκφραστικό εμπρόσθιο τμήμα, νέα απόχρωση Rouge Carmin και βελτιστοποιημένο εσωτερικό.

  • Διατίθενται τα συστήματα οδήγησης τελευταίας γενιάς και το σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK.
  • Ο νέος πιο ισχυρός κινητήρας dCi 150 συμπληρώνει τη γκάμα των κινητήρων ντίζελ των νέων Renault Trafic Combi και SpaceClass.
  • Στις αρχές του 2021 θα πραγματοποιηθεί η πλήρης παρουσίαση των New Renault Trafic Combi και SpaceClass που θα διατεθούν στο εμπόριο από τον Μάρτιο του 2021.

“Φέτος, το εμβληματικό Renault Trafic, ένα πραγματικά επιτυχημένο μοντέλο τριών γενεών, γιορτάζει την 40η επέτειό του, με πωλήσεις άνω των 2 εκατομμυρίων μονάδων σε 50 χώρες. Ευκαιρία να ανανεώσετε τα Renault Trafic Combi και SpaceClass με ένα μοντέλο ξεχωριστού σχεδιασμού, μεγάλη γκάμα κινητήρων και οδηγική υποστήριξη για μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα συστήματα αυτά συναντώνται σε κατηγορίες επιβατικών αυτοκινήτων. Χάρη σε αυτές τις νέες εκδόσεις, η τοπική αυτοδιοίκηση και οι μεγάλες οικογένειες, οι εταιρείες μεταφοράς VIP και οι πελάτες που αναζητούν περιπέτεια, όλοι θα βρουν το κατάλληλο όχημα”, δήλωσε ο Mark Sutcliffe, SVP, Alliance LCV Business Unit.

Το νέο Trafic Combi απευθύνεται ιδιαίτερα σε επαγγελματίες μεταφοράς επιβατών (εταιρείες ή κοινότητες) και σε μεγάλες οικογένειες. Καλύπτει τις απαιτήσεις χωρητικότητας και σπονδυλωτής κατασκευής, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και τον αριθμό καθισμάτων.

Το νέο Renault SpaceClass ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πιο απαιτητικών οδηγών και επιβατών που αναζητούν ευελιξία, χώρο και αποκλειστική άνεση. Οι ειδικοί στις τουριστικές μεταφορές και VIP θα καλυφθούν απόλυτα από την έκδοση Signature και τους χώρους “business class” που διαθέτει. Ενώ όσοι αναζητούν την περιπέτεια θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως την έκδοση Escapade.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Mercedes-Benz Mobility εξαγόρασε την Star-Rent-A-Car Korea
Επόμενο άρθροBMW Group: Αύξηση όγκου πωλήσεων το γ΄τρίμηνο