Η Leasys εξαγόρασε τον Όμιλο Aixia, μια εταιρεία βραχυπρόθεσμης ενοικίασης που δραστηριοποιείται στη Γαλλία.

Η Aixia διαχειρίζεται δύο μάρκες: την Rent & Drop, που παρέχει μίσθωση επαγγελματικών οχημάτων και την Rentiz, για βραχυπρόθεσμη μίσθωση οχημάτων premium, μίνι λεωφορείων και μικρών αυτοκινήτων.

Με την εξαγορά και την επερχόμενη αναδιοργάνωση του Ομίλου Aixia, η Leasys επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο νέο χώρο της κινητικότητας, με στόχο να καταστεί φορέας κινητικότητας 360 μοιρών.

Η Leasys ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε στην Ιταλία, όπου ίδρυσε τα κεντρικά της γραφεία και όπου ηγείται στην αγορά στον τομέα των υπηρεσιών πλήρους μίσθωσης. Από τα πρώτα της χρόνια, η εταιρεία άρχισε να οικοδομεί την ευρωπαϊκή της ανάπτυξη.

Με τη διεθνοποίησή της που ξεκίνησε το 2017, η Leasys στοχεύει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες σε έναν τομέα που, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές τάσεις, θα γνωρίσει ταχεία ανάπτυξη.

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται, πέραν της Ιταλίας, στο Βέλγιο, την Γαλλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ολλανδία και την Πολωνία.

Να σημειωθεί ότι η Leasys ανήκει στο FCA Bank Group, τον διεθνή τραπεζικό όμιλο που ειδικεύεται στις χρηματοοικονομικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες αυτοκινήτων. Η FCA Bank είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της FCA Italy SpA (μέλος του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles) και της CA Consumer Finance SA (μέλος του ομίλου Crédit Agricole) και είναι παρούσα σε 18 αγορές με προσφορά ευέλικτων προϊόντων, υπηρεσιών χρηματοδότησης, ασφάλισης, ενοικίασης και κινητικότητας. Η FCA Bank εξελίσσεται μαζί με τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ιταλία και την Ευρώπη για πάνω από 90 χρόνια.

 

Προηγούμενο άρθροΤο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε τεράστια στήριξη στα εταιρικά EV
Επόμενο άρθροΟι πωλήσεις στην Κίνα μειώθηκαν κατά 79% τον Φεβρουάριο