Η Leasys εξαγόρασε την Drivalia Car Rental στην Ισπανία. Η Drivalia είναι  μια δυναμική εταιρεία στην ισπανική αγορά βραχυπρόθεσμης ενοικίασης και κινητικότητας.

Προσφέρει καινοτόμα προϊόντα όπως το Drivalia Ultimate, των οποίων η διαφάνεια εγγυάται πως οι πελάτες δεν επιβαρύνονται με κρυφό κόστος. Η Drivalia έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα κινητικότητας που επιτρέπει σε όλους τους πελάτες της – εταιρείες, επαγγελματίες, καταναλωτές – να διαχειρίζονται όλες τις πτυχές του συμβολαίου ενοικίασής τους διαδικτυακά, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων και πληρωμών.

Για τη μητρική εταιρεία της Leasys, Fiat Chrysler Automobiles, η εξαγορά (και η επερχόμενη μετονομασία) της Drivalia αποτελεί ένα ακόμη βήμα για τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος προϊόντων και υπηρεσιών κινητικότητας 360° για τους πελάτες της. Η Leasys, η οποία δραστηριοποιείται σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες και ηγείται της αγοράς στην Ιταλία, στοχεύει να δημιουργήσει στόλο 400.000 οχημάτων και πάνω από 1.200 καταστήματα κινητικότητας Leasys σε όλη την Ευρώπη έως το 2021.

“Η υπογραφή αυτής της συμφωνίας ενισχύει τον ρόλο μας ως ηγέτη κινητικότητας 360° στην Ισπανία και την Ευρώπη” σχολίασε ο Giacomo Carelli, CEO της FCA Bank και Πρόεδρος της Leasys, ο οποίος περιλάμβάνεται στους ομιλητές του Fleet Europe Summit 2020. “Η Drivalia Car Rental είναι εξαιρετική στην προσφορά βραχυπρόθεσμης ενοικίασης και θα μας επιτρέψει, μέσω της Leasys, να διαδραματίσουμε έναν ακόμη σημαντικότερο ρόλο ως παγκόσμιος και ολοκληρωμένος παίκτης στη νέα αρένα κινητικότητας – ειδικά στα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα, χάρη στην ανανεωμένη γκάμα αυτοκινήτων της FCA – επεκτείνοντας τον στόλο και τις καινοτόμες υπηρεσίες για τους πελάτες μας”.

“Η εξαγορά από την Leasys της FCA Bank  είναι μια υπέροχη ευκαιρία για τα μέλη της Drivalia Car Rental. Θα δώσει στις ομάδες μας νέα μέσα για να συνεχίσουν το έργο που πραγματοποιήθηκε από τότε που ιδρύθηκε η εταιρεία, είτε πρόκειται για καινοτομία, είτε για υπηρεσίες ή εξελίξεις πληροφορικής” σχολίασε ο Francisco Marcos, Πρόεδρος και ιδρυτής της Drivalia Car Rental.

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΕ απορρίπτει το αίτημα της ACEA για τα ντίζελ
Επόμενο άρθροFleet Europe Summit: Britta Seeger, συγκρατημένα αισιόδοξη