Μετά την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην μακροχρόνια μίσθωση στην Ιταλία, η Leasys συνεχίζει τα αναπτυξιακά της σχέδια στην Ευρώπη, ανακοινώνοντας το άνοιγμα υποκαταστήματος και στην Ελλάδα.

Η Leasys ξεκινά τη λειτουργία της στην Ελλάδα παράλληλα με την επανέναρξη της τουριστικής υποδοχής Ευρωπαίων τουριστών από τα μέσα Μαΐου. Η εταιρεία που αποτελεί brand name του Group Stellantis και θυγατρική εταιρία της FCA Bank, συνεχίζει την διαδικασία διεθνοποίησης που ξεκίνησε το 2017 με στόχο μέσα στο 2021 να προσφέρει υπηρεσίες σε 12 συνολικά ευρωπαϊκές χώρες.

Έτσι η Ελλάδα μαζί με, το Βέλγιο, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, και την Ισπανία, γίνεται η ενδέκατη αγορά στην οποία δραστηριοποιείται η Leasys. Επικεφαλής του υποκαταστήματος που θα εδρεύει στην Αθήνα, θα είναι ο Διονύσης Ξανθάκος (ο οποίος θα αναφέρεται στον Alberto Grippo, CEO της Leasys S.p.A). Ο κ. Ξανθάκος θα έχει την ευθύνη της εκμετάλλευσης των επιχειρηματικών ευκαιριών σε μια αγορά που δείχνει να ανακάμπτει σταθερά σε προ-πανδημικά επίπεδα, με μερίδιο αγοράς για την μακροχρόνια μίσθωση πάνω από το 17%. Και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει της προκλήσεις των νέων υπηρεσιών κινητικότητας, ειδικότερα της υβριδικής και της ηλεκτρικής.

Η Leasys θα εφαρμόσει και στην Ελλάδα υπηρεσίες «από ένα λεπτό μέχρι και μια ζωή», συμμετέχοντας στην επανάσταση της βιώσιμης κινητικότητας της χώρας, που θα επιτευχθεί αφενός από την μετατροπή του στόλου σε ηλεκτροκίνητα παράλληλα με την επέκταση του δικτύου Leasys Mobility Stores (μέσα στο 2022 σε 1.500 σε όλη την Ευρώπη) και αφετέρου με την προσφορά πρωτοποριακών, πράσινων, ψηφιακών υπηρεσιών.

Με την άφιξη στην ελληνική αγορά η Leasys λανσάρει τις ακόλουθες προσφορές:

  • Fiat 500 1.0 HYBRID 70 HP POP με 174 ευρώ (μηνιαίο μίσθωμα χωρίς ΦΠΑ) και με προκαταβολή 2.500 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) και
  • Jeep 1.0 Gse T3 120 HP – S&S Sport FWD με 242 ευρώ (μηνιαίο μίσθωμα χωρίς ΦΠΑ), με προκαταβολή 3.500 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), για 48 μήνες με 20.000 km ετησίως.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Leasys, Alberto Grippo, σε μια εποχή σαν αυτή, που χαρακτηρίζεται από συγκρατημένη αισιοδοξία και ελπίδα για σταδιακή ανάκαμψη της αγοράς των μισθώσεων, η είσοδος στην ελληνική αγορά είναι ένα σημαντικό βήμα όχι μόνον για την ισχυροποίηση της διεθνούς μας θέσης αλλά και για να τοποθετηθούμε ως πρωταγωνιστές της οικολογικής, βιώσιμης κινητικότητας σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, πολλά υποσχόμενη σε αυτόν τον τομέα.

 

Προηγούμενο άρθροID.4: πέντε αστέρια στις δοκιμές του Euro NCAP
Επόμενο άρθροΤα νέα Dacia Sandero Streetway και Stepway