Η Lab Box, το βελγικό εκκολαπτήριο start-ups της D’Ieteren Auto, προσθέτει την CarASAP στο χαρτοφυλάκιό της. Η εξαγορά θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την πλατφόρμα B2B για ιδιωτικούς οδηγούς.

Η CarASAP προσφέρει ιδιωτικούς οδηγούς κατόπιν αιτήματος σε εταιρείες, ενώ οι διαδρομές παρέχονται με premium αυτοκίνητα. Επιπλέον, όλοι οι οδηγοί ανήκουν σε ένα επιλεγμένο δίκτυο έμπειρων και αδειοδοτημένων οδηγών. Επί του παρόντος περισσότερες από 250 εταιρείες κάνουν χρήση των υπηρεσιών της CarASAP, οι οποίες παρέχονται από περίπου 300 ανεξάρτητους οδηγούς.

Παρότι οι συγκεκριμένοι πελάτες θα μπορούσαν να κατεβάσουν την εφαρμογή και να ζητήσουν μια διαδρομή, κύριος στόχος είναι οι πελάτες B2B, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία εκτός ωρών λειτουργίας. Η εξαγορά από την Lab Box όχι μόνο θα επεκτείνει τους πελάτες B2B, αλλά και θα βελτιώσει την τεχνολογία. Ωστόσο, η πλήρως ψηφιοποιημένη πλατφόρμα, διαθέσιμη μέσω εφαρμογής, ιστοτόπου και τηλεφώνου, είναι ήδη πολύ αποτελεσματική και βολική στη χρήση.

H CarASAP ταιριάζει απόλυτα στην ευρύτερη σειρά λύσεων κινητικότητας που αναπτύσσονται από την Lab Box. Το βελγικό εκκολαπτήριο του εισαγωγέα της VW D’Ieteren Auto αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα λύσεων κινητικότητας και η πλατφόρμα B2B για ιδιώτες οδηγούς μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές απαιτήσεις.

Προηγούμενο άρθροΗ Arval Ολλανδίας εγκαινιάζει online private lease για ιδιώτες
Επόμενο άρθροΤο νέο Peugeot 208R2 κυκλοφορεί για πρώτη φορά!