Επιλέξτε ένα κατάλληλο αυτοκίνητο, βρείτε ένα σωστό πλήρες πακέτο υπηρεσιών και συνάψετε μια ιδιωτική συμφωνία μίσθωσης: μια νέα online υπηρεσία της Arval τα προσφέρει όλα αυτά στους Ολλανδούς ιδιώτες πελάτες.

Η ανάπτυξη της ιδιωτικής μίσθωσης προωθείται από την πολιτισμική μεταστροφή στην κινητικότητα από την ιδιοκτησία στη χρήση. Η Ολλανδία είναι μία από τις πιο προηγμένες χώρες όσον αφορά στην ωρίμανση της ιδιωτικής μίσθωσης.

Προσεκτική επιλογή

Η Arval είναι ένας πάροχος μίσθωσης ολοκληρωμένων υπηρεσιών, ο οποίος παραδοσιακά απευθύνεται σε επιχειρήσεις, αλλά τώρα προσφέρει επίσης μακροπρόθεσμες μισθώσεις αυτοκινήτων σε ιδιώτες πελάτες. Το νέο online κατάστημά της είναι σχεδιασμένο να παρέχει απλή και εξατομικευμένη υπηρεσία, δίνοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία επιλογής προσφορών, σε συνδυασμό με μια σειρά υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, η “Needs-Based Search – Αναζήτηση Βάσει Αναγκών ” επιτρέπει στους πελάτες να επιλέγουν εύκολα το αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις τους, απαντώντας σε μερικές απλές ερωτήσεις, βάσει των οποίων το σύστημα κατατάσσει τα διαθέσιμα αυτοκίνητα, ανάλογα με το πόσο καλά ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους .

Εκμισθωτής πολλαπλών μαρκών

Το ερωτηματολόγιο λαμβάνει υπόψη διάφορα κριτήρια, όπως τον αριθμό των επιβατών, την ανάγκη για χώρο στο πορτ μπαγκάζ και την άνεση, την κατανάλωση καυσίμου και πολλά άλλα.

Αυτή η αναζήτηση βάσει αναγκών καταργεί το άγχος της διεξαγωγής εκτενούς έρευνας αγοράς για επιλογή αυτοκινήτου. Και ως εκμισθωτής πολλαπλών μαρκών, η Arval υπερηφανεύεται για το γεγονός πως μπορεί να προσφέρει ευρύ φάσμα μοντέλων που ασφαλώς θα περιλαμβάνει και αυτά που ταιριάζουν στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη.

Παράδοση κατ΄οίκον

Το νέο online κατάστημα ιδιωτικής μίσθωσης της Arval Ολλανδίας προσφέρει επίσης ένα πακέτο υπηρεσιών που χαρακτηρίζει ως “άνευ προβλημάτων” και το οποίο περιλαμβάνει συντήρηση και επισκευή, αντικατάσταση οχήματος, σέρβις ελαστικών, οδική βοήθεια και ασφάλιση αυτοκινήτου. Η διαδικασία προσφέρει γρήγορη έγκριση, είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακή (συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής υπογραφής) και περιλαμβάνει ακόμα και παράδοση κατ΄οίκον, εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης.

“Η νέα ψηφιακή εμπειρία με επίκεντρο τον πελάτη έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους ανθρώπους να μετακινηθούν από την ιδιοκτησία, σε αυτοκίνητα leasing. Είναι μια εμπειρία που θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε. Στόχος μας είναι να εισαγάγουμε αυτή τη νέα πελατειακή εμπειρία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους”, λέει ο Lakshmi Moorthy, Διευθυντής ΜΜΕ και Ιδιωτικής Μίσθωσης της Arval.

 

Προηγούμενο άρθροΤο Suzuki JIMNY κέρδισε το βραβείο “World Urban Car 2019”
Επόμενο άρθροΗ Lab Box προσθέτει την CarASAP στο χαρτοφυλάκιό της