Κυριακή Μπιθαρά, JLR Ελλάδος

Όπως ήδη έχουμε δημοσιεύσει, από τις 8 Ιουλίου τα καθήκοντα της Marketing Communications & PR Director στην Jaguar Land Rover Ελλάδος έχει αναλάβει η Κυριακή Μπιθαρά.

Η κ. Μπιθαρά, έχει 15ετή εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας σε τηλεοπτικά, έντυπα και ψηφιακά μέσα. Τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται στο Brand Reputation Management, καθώς έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με τη θεωρία των δικτύων, την συναισθηματική ανάλυση και την αποτύπωση των τάσεων των καταναλωτών, όπως καταγράφονται στo ψηφιακό οικοσύστημα, χρησιμοποιώντας λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης.

Έχει εργαστεί για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνητής νοημοσύνης στην Καλιφόρνια και των τηλεπικοινωνιών στο Λουξεμβούργο, αλλά και ως στέλεχος σε ελληνικά μέσα. Εκτός από Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, έχει κάνει σπουδές στο Παρίσι για τη διασυνδεσιμότητα μέσω σύγχρονων δικτύων επικοινωνίας. Γνωρίζει άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά). Ακόμα, παρότι λάτρης της ταχύτητας δηλώνει σταθερά προσηλωμένη στους κανόνες της επιμελούς και τυπικής οδήγησης.

Προηγούμενο άρθροΟι μετοχές της Tesla ξαναπαίρνουν την ανοδική πορεία
Επόμενο άρθροΤο Group Ride της Lime διαθέσιμο στην Αθήνα