Η Kosmocar-Audi ήταν ο χρυσός χορηγός της  «3ης Ευρω-Αραβικής Συνόδου: Κοινοί Ορίζοντες» που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το διήμερο 29-30 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στη Σύνοδο, η οποία  συνήλθε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, όπως και υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, συμμετείχαν αρχηγοί κρατών, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπουργοί, ακαδημαϊκοί, σημαντικοί επιχειρηματίες και άλλοι επιφανείς εκπρόσωποι από περισσότερες από 30 χώρες.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στο 3rd EU-Arab Summit

Το πρόγραμμα της εφετινής Συνόδου περιελάμβανε ομιλίες και παρεμβάσεις σε θέματα πολιτικής, οικονομίας, ενέργειας, διακρατικής συνεργασίας και πολιτισμού. Από την ατζέντα δεν έλειψε το φλέγον θέμα της εποχής, η μετανάστευση και η προσφυγική ροή από χώρες της Αραβικού κόσμου προς την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο της χρυσής χορηγίας της Kosmocar, ένας στόλος από Audi χρησιμοποιήθηκε για τις πολυτελείς και ασφαλείς μετακινήσεις των διακεκριμένων επισκεπτών-συνέδρων. Ανάμεσα στα μοντέλα, περίοπτη θέση κατείχε το νέο Audi Q8, το κορυφαίο SUV της μάρκας. Επίσης, το νέο Audi A8, από τα πιο εξελιγμένα αυτοκίνητα στον κόσμο, καθώς και ένα από τα πιο high tech μοντέλα των τελευταίων ετών, το νέο Audi A6. Μάλιστα, ένα A6 κοσμούσε το φουαγιέ της αίθουσας του Μεγάρου Μουσικής στην οποία έλαβε χώρα η Σύνοδος.

Προηγούμενο άρθροΤο I-PACE αυτοκίνητο της χρονιάς για τη Γερμανία
Επόμενο άρθροΟι πωλήσεις της Volvo Cars αυξήθηκαν κατά 11,8% τον Οκτώβριο