Η J&P ΑΒΑΞ, που έχει αναλάβει τα  δύσκολο έργο της κατασκευής του αγωγού ΤΑΡ στην Βόρεια Ελλάδα, προμηθεύτηκε πρόσφατα 25 ολοκαίνουργια NAVARA, καταδεικνύοντας την εμπιστοσύνη της στο δημοφιλές pick up της Nissan.

Τα συγκεκριμένα ΝAVARA, έκδοσης King Cab, αποτελούν την ιδανική επιλογή για  την εκτέλεση μεταφορικού έργου στα δύσβατα σημεία των εργοταξίων, καθώς συνδυάζουν μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων, με την  κορυφαία άνεση και την  κατασκευαστική υπεροχή που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της Nissan.

Συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων, το NAVARA, διαθέτει τα “διαπιστευτήρια” για  να αντεπεξέλθει στις σκληρές απαιτήσεις του επιχειρησιακού έργου της  κοινοπραξίας J&P ΑΒΑΞ.

Η J&P AΒΑΞ εμπιστεύεται τα Nissan NAVARA

Ο αγωγός TAP αποτελεί τμήμα του αγωγού μεταφοράς αερίου από την Κασπία Θάλασσα στην Ευρώπη. Από τα 878 χιλιόμετρα που αποτελείται ο αγωγός, τα 550 διέρχονται από τον ελλαδικό χώρο, και συγκεκριμένα από τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Θράκης και της Μακεδονίας.

Τo NAVARA, είναι διαθέσιμο στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan ανά την Ελλάδα, σε εκδόσεις King Cab Double Cab, καθώς και στην πολυτελή έκδοση N-Guard και με δύο επιλογές ισχύος, 163PS και 190PS αντίστοιχα. Περισσότερα για το  Nissan NAVARA μπορείτε να δείτε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here