Η Hertz σε συνεργασία με την Amazon Web Services

Η επέκταση του στόλου της ηλεκτρικών οχημάτων οδήγησε την Hertz σε συνεργασία με την Amazon Web Services (AWS), για την δημιουργία ψηφιακής εμπειρίας ενοικίασης αυτοκινήτων EV.

Η εταιρεία ενοικίασης οχημάτων δήλωσε πως η περαιτέρω επένδυση σε υπηρεσίες cloud θα ενισχύσει και τις δυνατότητες ανάλυσης δεδομένων και τηλεματικής οχημάτων της Hertz.

Ο Greg Pearson, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Επαγγελματικών Πωλήσεων της Amazon Web Services, δήλωσε: «Η AWS βοηθά τη Hertz να αναπτύξει νέες απρόσκοπτες εμπειρίες πελατών, να αξιοποιήσει τον στόλο ηλεκτρικών οχημάτων της και να δημιουργήσει και να επεκτείνει την παγκόσμια υποδομή φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της».

Πρόσθεσε ότι επιταχύνοντας τη μετεγκατάστασή της στο cloud και υιοθετώντας τις δυνατότητες ανάλυσης και μηχανικής εκμάθησης της AWS, η Hertz θα είναι σε θέση να διαχειρίζεται τα δεδομένα πελατών και στόλου και να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις συνδεδεμένων οχημάτων.

Η πλατφόρμα τηλεματικής οχημάτων της Hertz παρέχει διαγνωστικά δεδομένα για καλύτερη διαχείριση στόλου και υποστήριξη νέων προϊόντων πελατών, συμπεριλαμβανομένης της ανέπαφης ενοικίασης αυτοκινήτων, με ανέπαφη παραλαβή και επιστροφή οχημάτων, μέσω της εφαρμογής Hertz για κινητά.

Προηγούμενο άρθροStellantis: αύξηση 12% στα καθαρά έσοδα Α’ τριμήνου
Επόμενο άρθροHyundai Motor: επεκτείνει τις αρμοδιότητες του José Muñoz