Η Harman International, θυγατρική της Samsung Electronics, ανακοίνωσε την εξαγορά της CAARESYS, ισραηλινής εταιρείας που αναπτύσσει συστήματα καταγραφής επιβατών οχημάτων και παρουσίας παιδιών (CPD).

Η τεχνολογία της CAARESYS, που ιδρύθηκε το 2017, λειτουργεί ανέπαφα, με ραντάρ χαμηλών εκπομπών και αλγόριθμους, για τον εντοπισμό και την καταγραφή ζωτικών λειτουργιών επιβατών, πιθανών κινδύνων και προβλημάτων υγείας. Έχει συνεργαστεί επιτυχώς με κορυφαίους κατασκευαστές οχημάτων, με μαζική παραγωγή της τεχνολογίας της.

Η Harman σχεδιάζει και κατασκευάζει συνδεδεμένα προϊόντα και λύσεις για τις αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων συνδεδεμένων συστημάτων αυτοκινήτου. Η λύση της CAARESYS θα ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο της Harman, που περιλαμβάνει το Digital Cockpit και το ADAS. Η Harman θα μπορεί πλέον να προσφέρει νέα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και ευεξίας οχημάτων.

«Με την εξαγορά της CAARESYS, αποκτούμε κορυφαία τεχνολογία ραντάρ καμπίνας και συστήματα ραντάρ με δυνατότητα ταχείας ενσωμάτωσης στα προϊόντα μας», δήλωσε ο Christian Sobottka, Πρόεδρος Τμήματος Αυτοκινήτων της HARMAN. «Και σε συνεργασία με την HARMAN, οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα τα σημαντικά χαρακτηριστικά ασφάλειας και ευεξίας που απαιτούν οι καταναλωτές».

Προηγούμενο άρθροHonda: 10 ηλεκτρικά μοντέλα μοτοσυκλετών μέχρι το 2025
Επόμενο άρθροΗ Shell επεκτείνει την υποδομή φόρτισης με την Driivz