Η Free2move εξαγοράζει την Opel Rent

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής της στη Γερμανία και την Αυστρία, η Free2move ανακοίνωσε την εξαγορά της Opel Rent, που προηγουμένως ανήκε στις Techno Kauf GmbH και Verband deutscher Opelhändler (VDOH) Wirtschaftsdienst GmbH.

Η ένταξη της Opel Rent στο δίκτυό της θα επιτρέψει στην Free2move να επεκτείνει την πρόσβαση στις υπηρεσίες της και να προσφέρει έξυπνες λύσεις κινητικότητας, σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία στη Γερμανία και την Αυστρία.

Η Opel Rent διαθέτει δίκτυο στη Γερμανία και είναι γνωστή για την ποικιλία των στόλων της, οι οποίοι περιλαμβάνουν και ηλεκτρικά οχήματα. Επίκεντρο της τρέχουσας στρατηγικής της είναι ο μετασχηματισμός από υπηρεσία ενοικίασης σε όμιλο κινητικότητας.

«Ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε πελάτες σε αυτές τις αγορές, με ευέλικτες επιλογές οχημάτων που καλύπτουν ατομικές ανάγκες. Η ομάδα της Opel Rent με την τεχνογνωσία και τις δεξιότητές της θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε και τους δύο αυτούς στόχους.” δήλωσε ο Alexander Momm, Επικεφαλής Δραστηριοτήτων Γερμανίας και Αυστρίας της Free2move.

Φωτογραφία: Free2move

Προηγούμενο άρθροΟ Δημήτρης Αγραφιώτης στην Kosmocar
Επόμενο άρθροLeasePlan: δενδροφύτευση και προστασία της άγριας ζωής