Η πάροχος ενέργειας Essent στην Ολλανδία και το Βέλγιο, ξεκίνησε μια συνεργασία με την XXimo, για την τόνωση της ηλεκτρικής κινητικότητας μεταξύ των πελατών και των εργαζομένων της.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Essent Belgium θα εγκαταστήσει σταθμούς φόρτισης και θα τις συνδέσει στο ηλεκτρικό δίκτυο. Οι πελάτες της XXimo μπορούν να αγοράσουν σταθμούς φόρτισης ή να τους εγκαταστήσουν μέσω ενός προϋπολογισμού κινητικότητας ή μιας σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης. Η MobilityCard της XXimo παρέχει πρόσβαση σε σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη.

Η XXImo προσδίδει στα επαγγελματικά ταξίδια περισσότερη ευκολία και μεγαλύτερη ευελιξία για κάθε επιχείρηση με την MobilityCard, μια ενιαία κάρτα κινητικότητας για κράτηση και πληρωμή για όλα τα τοπικά και διεθνή ταξίδια, από τα καύσιμα και τις δημόσιες συγκοινωνίες μέχρι τα αεροπορικά εισιτήρια και τα ξενοδοχεία. Όλες οι συναλλαγές εμφανίζονται με σαφήνεια σε ένα ενιαίο τιμολόγιο ενώ οι πελάτες της επωφελούνται από ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις στο κόστος ανεφοδιασμού και στάθμευσης.

Προηγούμενο άρθροΟ Musk ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την Daimler για ηλεκτρικό βαν
Επόμενο άρθροΗ Volkswagen έφτασε το ορόσημο των 30 εκατομμυρίων παραδόσεων στην Κίνα