Η Volkswagen έχει πουλήσει 30 εκατομμύρια οχήματα στην Κίνα - το επετειακό μοντέλο είναι ένα Touareg

Η Volkswagen καταγράφει ρεκόρ στην Κίνα, με ένα Touareg που παρέδωσε τον Νοέμβριο, οι πωλήσεις της στη χώρα αυτή έφτασαν τα 30 εκατομμύρια. “Αυτή είναι μια μοναδική περίσταση που αναδεικνύει την ψήφο εμπιστοσύνης που μας δίνουν οι κινέζοι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια”, δήλωσε ο CEO της εταιρείας στην περιοχή, Stephan Wöllenstein. Η εντατική προώθηση των προϊόντων της Volkswagen θα συνεχιστεί με την εισαγωγή πέντε νέων μοντέλων μόνον το 2019. Η προσφορά των NEV θα διπλασιαστεί.

Η Volkswagen επιταχύνει τις δραστηριότητές της στην Κίνα, αναζωογονώντας το εμπορικό σήμα με την στρατηγική της Move Forward. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της μάρκας ενισχύθηκε με 9 νέα μοντέλα το 2018. Ο Stephan Wöllenstein, CEO της Volkswagen Brand China, δήλωσε στο Auto Guangzhou 2018: “φτάσαμε σε ένα φανταστικό ορόσημο αυτόν τον Νοέμβριο, καθώς παραδώσαμε το 30-εκατομμυριοστό Volkswagen – ένα Touareg – σε έναν πελάτη στην Κίνα. Και για να παραμείνουμε η πρώτη επιλογή για τους κινέζους αγοραστές αυτοκινήτων, όπως είμαστε εδώ και πολλά χρόνια, η εντατική προώθηση των προϊόντων μας θα συνεχιστεί και το 2019”.

Ως μία από τις πρωτοποριακές μάρκες αυτοκινήτων στην Κίνα, η Volkswagen παρέδωσε περίπου 2.000 αυτοκίνητα σε κινέζους πελάτες το 1985, σε μια αγορά που ανερχόταν σε 5.100 οχήματα. Μέχρι το 1992, οι σωρευτικές παραδόσεις της Volkswagen στην Κίνα είχαν φθάσει τις 100.000 και το 1997 ο συνολικός αριθμός πελατών της Volkswagen ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο.

Τα όρια των 5 και 10 εκατομμυρίων πελατών προσεγγίστηκαν το 2006 και το 2011, αντίστοιχα, ενώ το 2015 το 20-εκατομμυριοστό Volkswagen κυκλοφόρησε στους δρόμους της Κίνας. Μόλις τρία χρόνια αργότερα, το 2018, έχουν παραδοθεί άλλα 10 εκατομμύρια οχήματα της μάρκας.

Με τους εταίρους της κοινοπραξίας FAW-Volkswagen και SAIC Volkswagen, η μάρκα δεσμεύεται να προσφέρει περισσότερες επιλογές για να καλύψει τις διάφορες ανάγκες των καταναλωτών της περιοχής. Η εταιρεία ανακοίνωσε την εισαγωγή άλλων πέντε μοντέλων το 2019, συμπεριλαμβανομένων τριών SUV. Συνεχίζοντας, ο S. Wöllenstein δήλωσε: “Από κοινού με τις κοινοπραξίες μας, θα εντείνουμε επίσης τις προσπάθειές μας στην προώθηση των NEV το 2019 – παρουσιάζοντας τρεις τοπικά παραγόμενες εκδόσεις γνωστών ηλεκτρικών μοντέλων μπαταρίας Volkswagen. Θα εισαγάγουμε επίσης ένα ακόμα τοπικά παραγόμενο PHEV και το Touareg PHEV από την Volkswagen Import”.

Προηγούμενο άρθροΗ Essent και η XXimo ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ηλεκτρική κινητικότητα
Επόμενο άρθροNissan After Sales: 25% δώρο και άλλες προσφορές μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου