H Edenred λανσάρισε το Ticket Mobilité, ένα δελτίο κινητικότητας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετακίνηση από το σπίτι στο χώρο εργασίας στη Γαλλία. Αυτή η νέα λύση, εμπνευσμένη από την αρχή του κουπονιού για το γεύμα, θα καλύψει το κόστος της μετακίνησης από το σπίτι και την εργασία, με τη μορφή επιδότησης για βιώσιμη κινητικότητα, που θα διατίθεται μέσω του δελτίου κινητικότητας.

Σύμφωνα με την Edenred, το Ticket Mobilité βρίσκεται στο σταυροδρόμι μεταξύ των δύο κύριων επιχειρηματικών γραμμών της εταιρείας: Οφέλη εργαζομένων και λύσεις Στόλου και Κινητικότητας.

Η Edenred θα συνεργαστεί με τους εργοδότες για να επιτύχει την ανάπτυξη αυτής της νέας μορφής στήριξης των εργαζομένων, αξιοποιώντας την εμπειρία της στον συντονισμό των εργασιακών σχέσεων τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Προσφορά κινητικότητας

Η Edenred σκοπεύει επίσης να αξιοποιήσει τις στενές της σχέσεις με τους φορείς του κόσμου της κινητικότητας, με την ευρύτερη έννοια, προκειμένου να προτείνει μια ολοκληρωμένη προσφορά, από κάρτες καυσίμων έως πρόσβαση σε μια πλατφόρμα που προσφέρει κοινά και βιώσιμα μέσα μεταφοράς στους εργαζόμενους σε όλη τη Γαλλία, περιλαμβανομένων των ποδηλάτων, του διαμοιρασμού αυτοκινήτων (car-sharing) και των λύσεων αυτοεξυπηρέτησης.

O Julien Tanguy, Γενικός Διευθυντής της Edenred France δήλωσε: “Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ψηφιακή εμπειρία στους εταιρικούς μας πελάτες και στους εργαζομένους τους που καλύπτουν τη μετακίνηση για εργασία με τον ίδιο τρόπο που το Ticket Restaurant καλύπτει το μεσημεριανό γεύμα”.

Copyright: Edenred

Προηγούμενο άρθροΗ Yandex σχεδιάζει δοκιμές αυτόνομων χωρίς οδηγό ασφαλείας
Επόμενο άρθροΠαρίσι και Σάο Πάολο λαμβάνουν μέτρα περιορισμού των σκούτερ