Η Dacia ανανεώνει το οικογενειακό SUV Duster

Η Dacia ανανεώνει το Duster, το εμβληματικό οικογενειακό όχημα της μάρκας, που από το 2010 έκανε το SUV προσβάσιμο σε όλους.

Ακολουθώντας τις προηγούμενες γενιές, το νέο Duster απευθύνεται, τόσο σε εκείνους που αναζητούν ένα άνετο, ελκυστικά σχεδιασμένο SUV, όσο και σε όσους επιθυμούν ένα στιβαρό, ευέλικτο 4×4.

Πιστό στην κληρονομιά του, το νέο Duster εξακολουθεί να αποτελεί ένα οικογενειακό SUV με πνεύμα πρωτοπόρου, λέει η ανακοίνωση της εταιρείας. Είναι ο σύντροφος στην καθημερινή χρήση και στην περιπέτεια ανοιχτών οριζόντων. Ο διαχρονικός σχεδιασμός του εξελίχθηκε, ειδικά στα φώτα και τη μάσκα, που του δίνουν ακόμη εντονότερη προσωπικότητα και βελτιωμένη επίδοση CO2.

Το εσωτερικό του είναι εξοπλισμένο με μια νέα κεντρική κονσόλα με αναδιπλούμενο υποβραχιόνιο, δύο συστήματα πολυμέσων με νέα οθόνη οκτώ ιντσών.

Ευέλικτο στην οδήγηση όπως πάντα, το νέο Duster διατίθεται σε εκδόσεις, 2WD και 4WD και πλέον μπορεί να εξοπλιστεί με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EDC διπλού συμπλέκτη.

“Το Duster είναι το επαναστατικό SUV της Dacia. Από το 2010, με σχεδόν 2 εκατομμύρια πελάτες, έχει γίνει πραγματικά το εμβληματικό μοντέλο της Dacia. Η ανανέωση ενός τέτοιου μοντέλου δεν είναι εύκολη υπόθεση! Εξ αρχής η γραμμή του αυτοκινήτου είναι θαυμάσια. Έχουμε πραφματοποιήσει κάποιες εξελίξεις για να προσδώσουμε περισσότερη νεωτερικότητα και φρεσκάδα. Το νέο Duster είναι ακόμη περισσότερο Duster, ακόμη περισσότερο Dacia. Απαραίτητο, στιβαρό και ακόμα προσβάσιμο σε όλους”, δήλωσε ο Lionel Jaillet, VP Performance Performance της Dacia.

Το νέο Duster υιοθετεί το χαρακτηριστικά στυλ της νέας ταυτότητας της Dacia που πρωτοεμφανίστηκε στα All-New Sandero, Sandero Stepway και Logan.

Το νέο SUV Duster θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Φωτογραφίες: Dacia-Renault Group 2021

Προηγούμενο άρθροΝέο Peugeot 308 SW, το νέο πρόσωπο της μάρκας
Επόμενο άρθροΤο κόκκινο χρώμα στην Alfa Romeo