Linda Knoll

Η Fiat Chrysler Automobiles N.V. (FCA) ανακοίνωσε πως η Linda Knoll, Chief Human Resources Officer (Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού), αποφάσισε να αποσυρθεί μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες εξαιρετικών υπηρεσιών.

Με διακεκριμένη καριέρα, η οποία ξεκίνησε από τις προκάτοχες εταιρείες της FCA και την CNH Industrial, η Linda Knoll ανέλαβε καθήκοντα σε διάφορες ηγετικές θέσεις από τότε που εντάχθηκε στο Fiat Group το 1994.

Η κ. Knoll είναι ένα από τα αρχαιότερα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ομίλου της Εταιρείας (GEC), το οποίο ιδρύθηκε το 2011 ως το ανώτατο εκτελεστικό όργανο λήψης αποφάσεων της FCA, υπεύθυνο για τον έλεγχο της λειτουργικής απόδοσης της επιχείρησης, λαμβάνοντας βασικές στρατηγικές αποφάσεις και χρησιμοποιώντας βέλτιστες πρακτικές, συμπεριλαμβανομένης της εξέλιξης και της ανάπτυξης των ανθρωπίνων πόρων.

Η FCA θα συνεχίσει να επωφελείται των συμβουλών και της εμπειρίας της κ. Knoll μέχρι το πέρας της συγχώνευσης με την Peugeot S.A. (Groupe PSA) και τη δημιουργία της Stellantis, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το τέλος του πρώτου τριμήνου 2021.

Μετά την αποχώρησή της από την εταιρεία, η κ. Knoll θα συνεχίσει να παρέχει τις γνώσεις και εμπειρίες της ως Σύμβουλος της EXOR, μέτοχο της FCA. Θα παραμείνει επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Comau, καθώς ετοιμάζεται να εισαχθεί στο χρηματιστήριο.

“Η Linda υπήρξε καθοριστική στην ενίσχυση των παγκόσμιων δραστηριοτήτων μας σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού και διαδραμάτισε θεμελιώδη ρόλο στην επιτυχία μας”, δήλωσε ο Mike Manley, CEO της FCA. “Εκ μέρους όλων των εργαζομένων της FCA και των συναδέλφων με τους οποίους συνεργάστηκε πολύ στενά, επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μας στη Linda για την αφοσίωση, τις ηγετικές ικανότητες και τις άοκνες υπηρεσίες της”.

 

Προηγούμενο άρθροΗ εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΒ και η αντίδραση της ACEA
Επόμενο άρθροΣτρατηγική συνεργασία Daimler και Infosys