Η CEO  της Peugeot, Linda Jackson, είναι μεταξύ των κύριων ομιλητών του Global Fleet Summit, που θα πραγματοποιηθεί στο Cascais της Πορτογαλίας από τις 13 έως τις 15 Μαΐου.

Η Linda Jackson είναι CEO της Peugeot από το 2021. Η παγκόσμια μάρκα είναι από τους πρωτοπόρους της ηλεκτροκίνησης στην ευρωπαϊκή αγορά. Για παράδειγμα, τα E-208 και E-2008 αξιολογούνται ψηλά στην κατηγορία Β και πέρυσι το 18% των νέων ταξινομήσεων Peugeot στην Ευρώπη ήταν και BEV.

Φέτος, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα επιταχύνει την ηλεκτροκίνηση στη γκάμα των επιβατικών αυτοκινήτων και LCV και πως θα καταστήσει τους όρους εγγύησης  μπαταρίας ελκυστικούς και στους επαγγελματίες πελάτες. Πώς θα λανσαριστεί στην παγκόσμια αγορά στόλου το πρόγραμμα βιωσιμότητας E-Lion που ξεκίνησε φέτος; Και πώς θα ενσωματώσει η Peugeot όλες τις δυνατότητες τεχνολογίας, όπως το Chat GPT, στους στόλους προς αύξηση της απόδοσης, της βιωσιμότητας και της άνεσης των οδηγών; Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν στην πορεία μηδενικού άνθρακα έως το 2038. «Σήμερα περισσότερο από ποτέ, μια μάρκα όπως η Peugeot πρέπει να συνεισφέρει σε έναν πιο υπεύθυνο και βιώσιμο κόσμο για τις μελλοντικές γενιές», όπως αναφέρει. “Είμαστε στην σωστή πορεία επίτευξης των στόχων μας μηδενικού άνθρακα, αλλά υπάρχουν διάφοροι τρόποι να τους πετύχουμε. Είμαι πεπεισμένη πως η εκπαίδευση είναι ένα από τα κλειδιά για έναν πιο βιώσιμο κόσμο και πράττουμε τα απαραίτητα”.

Ως CEO πρωτοπόρου εταιρείας σε ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα, η κ. Jackson μπορεί να εξηγήσει καλύτερα από οποιονδήποτε πώς ένας σύγχρονος κατασκευαστής ετοιμάζεται για ένα τεχνολογικό μέλλον χωρίς εκπομπές ρύπων. Ή όπως το θέτει η ίδια: Με το έργο E-Lion, η Peugeot εκμεταλλεύεται όλη την τεχνολογική της τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητα των ομάδων της για να δώσει στους πελάτες της πρόσβαση στη βιώσιμη κινητικότητα. Ως πρωτοπόρος, ανοίγουμε τον δρόμο. Πρόκειται για ιδιαιτέρως ανταποδοτική αποστολή».

Στο Global Fleet Summit, η κ. Jackson θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο η Peugeot επιτάχυνε την ηλεκτροκίνηση και τις ευκαιρίες και προκλήσεις που προσφέρονται στους υπεύθυνους διεθνών στόλων για την προώθηση της πράσινης κινητικότητας.

Η ομιλία της έχει προγραμματιστεί γαι τις 14 Μαΐου στις 9:40, στην ενότητα «Sustainable in Automotive, Fleet & Mobility». Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ και εγγραφείτε εδώ.

Προηγούμενο άρθροHonda Motor Europe: Αλλαγές στα ανώτερα στελέχη
Επόμενο άρθροΟδική ασφάλεια: Επίσκεψη Αλεξοπούλου – Ξιφαρά στη Γαλλία