Η πάροχος λύσεων ελαστικών και βιώσιμης κινητικότητας, Bridgestone, λανσάρισε την ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης ελαστικών και στόλου Fleetcare για αύξηση της αποδοτικότητας των στόλων στο εξελισσόμενο οικοσύστημα κινητικότητας.

Η Fleetcare αποτελεί εξέλιξη της Total Tyre Care της Bridgestone και συνδυάζει την γκάμα και τις λύσεις διαχείρισης ελαστικών με τις λύσεις διαχείρισης στόλου της Webfleet. Η Fleetcare αποβλέπει στην υποστήριξη των θεμελιωδών στόχων των στόλων:

  • Μείωση συνολικού κόστους ιδιοκτησίας (TCO),
  • Μείωση χρόνου αδράνειας,
  • Διευκόλυνση κανονιστικής συμμόρφωσης,
  • Αύξηση βιωσιμότητας, ασφάλειας και προστασίας.
Οι κ. Jan-Maarten de Vries, CEO και COO της Bridgestone Mobility Solutions (BMS) και Mark Tejedor, VP Commercial Replacement και OE της Bridgestone.

Η Fleetcare αναπτύχθηκε για επαγγελματικούς στόλους που επιθυμούν ευρύ και σπονδυλωτό πακέτο λύσεων, που συμπληρώνει τις καθημερινές δραστηριότητες με ελεγχόμενο κόστους και αυτοματισμό, επιτρέποντας την καλύτερη λήψη αποφάσεων εκ μέρους των υπευθύνων στόλου.

Συνδυάζοντας λύσεις διαχείρισης ελαστικών και στόλου μέσω ενσωματωμένων και συνδεδεμένων δεδομένων, η Fleetcare παρέχει εξυπνότερες και προληπτικές λύσεις συντήρησης, βελτιστοποιώντας την απόδοση στόλου.

Η Bridgestone πιστεύει πως παρέχοντας διαχείριση ελαστικών και στόλου μέσω μοναδικής συνεργασίας και συμφωνίας, οι επαγγελματικοί στόλοι θα μπορούν να μεγιστοποιήσουν τις τρεις προτεραιότητές τους: οικονομική απόδοση, ευκολία και βιωσιμότητα.

Θα ακολουθήσουν καινοτομίες της σπονδυλωτής και ολοκληρωμένης λύσης ελαστικών και στόλου που θα ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα του fleet management, αναφέρει η Bridgestone. Η Fleetcare ευθυγραμμίζεται επίσης με την Δέσμευση Bridgestone E8 και αντιπροσωπεύει την πρόθεση της εταιρείας να υποστηρίξει την βιώσιμη κοινωνία μέσω ενέργειας, οικολογίας, αποτελεσματικότητας, επέκτασης, οικονομίας, ενσυναίσθησης, ευκολίας και ενδυνάμωσης.

Προηγούμενο άρθροΗ Polestar συνεργάζεται με την StoreDot
Επόμενο άρθροΗ νέα Mercedes-AMG ONE με τεχνολογία Formula 1