Η bp και η EnBW λανσάρουν το portal παροχής ScotWind για υποστήριξη της υπεράκτιας αιολικής ανάπτυξης.

Η bp και η EnBW λανσάρισαν ένα κατά παραγγελία διαδικτυακό portal για τον τομέα μηχανικής και εφοδιασμού της Σκωτίας, καθώς οι εταιρείες στοχεύουν στην επέκταση του χαρτοφυλακίου υπεράκτιων αιολικών συνεργασιών, συμμετέχοντας στον επόμενο γύρο leasing της ScotWind.

Το portal της αλυσίδας εφοδιασμού, www.bp-EnBW.com/Scotwind, θα λειτουργεί ως κεντρικό σημείο προώθησης όλων των τρεχουσών και μελλοντικών ευκαιριών για υπεργολάβους και παρόχους που σχετίζονται με οποιαδήποτε αναπτυξιακά έργα, εάν οι εταιρείες κερδίσουν τη δημοπρασία.

Εταιρείες με έδρα τη Σκωτία, με σημαντικές δραστηριότητες στη χώρα ή με σχέδια μετεγκατάστασης της βάσης ή των δραστηριοτήτων τους στη Σκωτία, καλούνται να εκφράσουν ενδιαφέρον για μελλοντικές ευκαιρίες.

Ο Dev Sanyal, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της bp για το φυσικό αέριο και την ενέργεια χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, δήλωσε: “Η αλυσίδα εφοδιασμού της Σκωτίας έχει διαδραματίσει πρωτοποριακό ρόλο στην ανάπτυξη της Βόρειας Θάλασσας και του κλάδου παγκόσμιας ενέργειας και είμαστε βέβαιοι για την σημαντική συμμετοχή τους στην ανάπτυξη αυτής της νέας υπεράκτιας δραστηριότητας στη Σκωτία”.

“Η Σκωτία διαθέτει αλυσίδα εφοδιασμού παγκόσμιου επιπέδου με δεκαετίες εμπειρίας στην υπεράκτια ενεργειακή εκμετάλλευση, που μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στην αιολική ενέργεια. Αυτό το portal θα εξασφαλίσει πως η αλυσίδα εφοδιασμού της Σκωτίας – από εισηγμένες εταιρείες έως μικρές, οικογενειακές επιχειρήσεις – μπορεί εύκολα να αποκτήσει πρόσβαση και να συνδυάσει τις δεξιότητές τους για μελλοντικές ευκαιρίες”.

 

Προηγούμενο άρθροΤαξινομήσεις: τριψήφια αύξηση αλλά δεν αρκεί
Επόμενο άρθροParkingstream: χωρίς κόπο, γρήγορα και με ασφάλεια