Η Ayvens ανακοίνωσε το λανσάρισμα της Ayvens Carmarket, της πρόσφατα ανανεωμένης πλατφόρμας remarketing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για επαγγελματίες εμπόρους και αντιπροσώπους.

Μεταξύ των πλέον ισχυρών πλατφορμών παγκοσμίως, η Ayvens Carmarket πουλά μεταχειρισμένα οχήματα υψηλής ποιότητας σε 38 χώρες, τα οποία προέρχονται από τη δραστηριότητα full-service leasing της Ayvens. Η δραστηριότητα αυτή περιλαμβάνει 3,4 εκατομμύρια οχήματα διαφόρων μαρκών και η διαδικασία αποδέσμευσής τους γίνεται μέσω ολοκληρωμένης πλατφόρμας συναλλαγών για διεθνείς και εγχώριους επαγγελματίες. Η επιχείρηση remarketing του Ομίλου υπάγεται στη νέα παγκόσμια μάρκα κινητικότητας, Ayvens και επιβεβαιώνει την υποστήριξη του επιχειρηματικού προτύπου του Ομίλου, πουλώντας οχήματα των οποίων λήγει η μίσθωση, συμβάλλοντας στη στρατηγική ανάπτυξής του.

Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ χιλιάδων μεταχειρισμένων οχημάτων, η νέα διαδικασία αξιοποιεί το μέγεθος, τις δυνατότητες και την τεχνογνωσία της παραδοσιακού τύπου πλατφόρμας της εταιρείας, ALD Carmarket και την εξαιρετικά επιτυχημένη 15χρονη πορεία της. Οι επαγγελματίες αγοραστές έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στο πλούσιο απόθεμα της Ayvens, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων, μέσω διαδικτυακών δημοπρασιών, διασυνοριακών συναλλαγών σε πολλές γεωγραφικές περιοχές και ψηφιακών πωλήσεων. Με πώληση ενός οχήματος ανά λεπτό, όλα τα οχήματα αξιολογούνται επαγγελματικά και παρέχονται λεπτομερείς περιγραφές ιχνηλασιμότητας, χρήσης και συντήρησης προς διασφάλιση της ποιότητας. Η Ayvens πούλησε τα περισσότερα από  μισό εκατομμύριο μεταχειρισμένα οχήματά της το 2023 μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας.

Το νέο σύνθημα «Καλύτερα αυτοκίνητα, παντού», αντανακλά απολύτως τη φιλοδοξία της Ayvens Carmarket να καταστεί η πλέον βιώσιμη διεθνής αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, διευκολύνοντας την πρόσβαση πελατών από όλο τον κόσμο σε πιο βιώσιμα και ανώτερης ποιότητας οχήματα, συμπεριλαμβανομένης δυνατότητας επιλογής μεταχειρισμένων ηλεκτρικών οχημάτων από τον κατάλογο της εταιρείας.

«Το Ayvens Carmarket συνάδει με την αποστολή της Ayvens για βιώσιμη κινητικότητα, καθώς προωθεί την κυκλική οικονομία, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής των οχημάτων και την ανακύκλωση», επιβεβαιώνει ο Guillaume de Léobardy, Chief Remarketing Officer της Ayvens.

«Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας στην μετάβαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, με καλύτερα αυτοκίνητα, παντού. Με εξαιρετική γεωγραφική κάλυψη, ανταγωνιστικές τιμές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ενισχύουμε τους επαγγελματίες εμπόρους και αντιπροσώπους αυτοκινήτων και τους βοηθάμε στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων αγοράς. Με χιλιάδες μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στο Carmarket καθημερινά, οι πελάτες μας βρίσκουν πάντα αυτό που ψάχνουν», δήλωσε ο Guillaume de Léobardy.

Προηγούμενο άρθροΌμιλος Συγγελίδη – Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360
Επόμενο άρθροStellantis: Αποτελέσματα πρώτου τετραμήνου 2024