Η Arval Relsa ενισχύει την παρουσία της στη Λατινική Αμερική ανοίγοντας νέα γραφεία στη Μπογκοτά της Κολομβίας. Το νέο κέντρο, με επικεφαλής τον Francisco Pardo, Γενικό Διευθυντή της Arval Relsa στην Κολομβία, λειτουργεί πλήρως από τον Απρίλιο του 2020.

Σκοπός είναι η ανάπτυξη ολοκληρωμένων υπηρεσιών leasing και νέων λύσεων κινητικότητας σε όλη τη χώρα, με ιδιαίτερη έμφαση στα επιβατικά οχήματα και τους ελαφρείς επαγγελματικούς στόλους.

Ήδη παρούσα στη Νότια Αμερική, τη Βραζιλία και, από κοινού με τη Relsa, στη Χιλή και το Περού, η Arval αύξησε τον στόλο της περισσότερο από 34% τα τελευταία τρία χρόνια. Το άνοιγμα των γραφείων στην Κολομβία θα επιταχύνει την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Λατινική Αμερική, εστιάζοντας στη μετάβαση από τις κλασικές λύσεις χρηματοδότησης στόλου σε πλήρεις υπηρεσίες leasing και νέων τρόπων κινητικότητας.

Εκτός από το τοπικό της αποτύπωμα στη Νότια Αμερική, η Arval δραστηριοποιείται επίσης σε ολόκληρη την ήπειρο μέσω της Element Arval Global Alliance, με παγκόσμια παρουσία στη διαχείριση στόλου. Μέσω της Alliance, η Arval μπορεί να βασίζεται στο στιβαρό αποτύπωμα του συνεργάτη της Element σε όλη την Κεντρική και Νότια Αμερική, που της δίνει, για παράδειγμα, μια ηγετική θέση στο Μεξικό.

Διαχειριζόμενη περισσότερα από 3 εκατομμύρια οχήματα σε περισσότερες από 50 χώρες και παρέχοντας εναρμονισμένα προϊόντα και υπηρεσίες κατάλληλα προσαρμοσμένα στην τοπική ζήτηση, η Element-Arval Global Alliance επιτρέπει στην Arval την εξυπηρέτηση των πελατών της σε πέντε ηπείρους. Το 2020, η Arval γιορτάζει την 25ετή επέτειο αυτής της μακροχρόνιας στρατηγικής συμμαχίας στον κλάδο διαχείρισης στόλου.

Φωτογραφία από Arval

Προηγούμενο άρθροΗ ALD έτοιμη να κατακτήσει την Ασία
Επόμενο άρθροFiat All-Inclusive: Η λύση της Fiat για μεταχειρισμένα