Το Παρατηρητήριο Εταιρικών Οχημάτων της Arval, το οποίο δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2002, αντικαταστάθηκε από το Παρατηρητήριο Κινητικότητας. Στόχος του είναι μια συνολική και παγκόσμια ματιά στις τάσεις, λύσεις και τις εφαρμογές της κινητικότητας στην καθημερινή ζωή.

Η αλλαγή αυτή ξεκίνησε ως απάντηση στους τρόπους με τους οποίους η μετακίνηση στις επιχειρήσεις μεταβάλλεται και αναπτύσσεται ταχέως. Σήμερα, περιλαμβάνει ατομικές λύσεις κινητικότητας και επιλογές μετακίνησης μαζί με καθιερωμένες επιλογές, όπως τα εταιρικά οχήματα, εξήγησε η Yaël Bennathan, η νέα επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Κινητικότητας της Arval.

Όπως ανέφερε η κ. Bennathan “το Παρατηρητήριο Κινητικότητας της Arval μετατρέπεται σε μια ενιαία, αξιόπιστη πλατφόρμα και δεξαμενή σκέψης εμπειρογνωμόνων παγκοσμίως, παρατηρώντας, μελετώντας, ερμηνεύοντας και συζητώντας τις αναμενόμενες εξελίξεις στον τομέα της κινητικότητας με την ευρύτερη έννοια. Ζούμε σε συναρπαστικούς καιρούς και αναμένουμε θεμελιώδεις περαιτέρω αλλαγές στον κλάδο μας που θα πρέπει να ενστερνιστούμε ταχέως”.

Το Παρατηρητήριο Κινητικότητας της Arval στοχεύει στην παροχή λεπτομερών και σωστών πληροφοριών προς όλα τα είδη ακροατηρίων – όχι μόνο προς τις μεγάλες εταιρείες, αλλά και προς μικρότερες επιχειρήσεις, ιδιώτες, κατασκευαστές αυτοκινήτων, δημόσιους οργανισμούς, φοιτητές, μέσα ενημέρωσης και άλλα. Θα προσπαθήσει να συμβάλει στην κοινωνία και το περιβάλλον, βοηθώντας όλους τους εμπλεκόμενους να κατανοήσουν καλύτερα το νέο πρότυπο κινητικότητας που βρίσκεται σε εξέλιξη και να τους υποστηρίξει να βρουν τον δρόμο τους στον κυκεώνα των όλο και περισσότερων διαθέσιμων λύσεων.

Σε μια εποχή όπου τα δεδομένα γίνονται βασικό πλεονέκτημα, το Παρατηρητήριο Κινητικότητας της Arval θα εξετάσει τι μπορεί να αποφέρει η συλλογή και η χρήση των δεδομένων στην κατανόηση των οικοσυστημάτων κινητικότητας, καθώς και στη βελτιστοποίηση των πόρων και τη βελτίωση των επιδόσεων.

Το Παρατηρητήριο θα χρηματοδοτηθεί και θα υποστηριχθεί από την Arval, που ανήκει στον Όμιλο BNP Paribas. Η κ. Bennathan προσθέτει: “Η υποστήριξη του Παρατηρητηρίου από την Arval είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία του. Η Arval μπορεί να μας βοηθήσει, ανταλλάσσοντας τα δεδομένα και τις γνώσεις των εμπειρογνωμόνων της, τηρώντας παράλληλα την αυτονομία και την ανεξαρτησία με την οποία σκοπεύουμε να λειτουργήσουμε ως διακλαδική δεξαμενή σκέψης και πλατφόρμα εμπειρογνωμόνων.

Ο Alain Van Groenendael, Διευθύνων Σύμβουλος της Arval, δήλωσε: “Η άποψή μας για το μέλλον είναι πως η κινητικότητα και οι καθιερωμένες επιχειρηματικές επιλογές μετακίνησης θα λειτουργούν πλάϊ – πλάϊ και οι πληροφορίες που παρέχει το Παρατηρητήριο θα είναι ανεκτίμητες και θα μας βοηθήσουν να σχεδιάσουμε αυτόν τον μετασχηματισμό και να οικοδομήσουμε τις σωστές συνεργασίες σε ολόκληρο τον κλάδο”.

Προηγούμενο άρθροΗ Fiat Professional παρουσιάζει το πιο προηγμένο Ducato
Επόμενο άρθρο‘Ηλθε στην Ελλάδα η νέα A-Class Sedan