Η Anna Westerberg νέα πρόεδρος της Volvo Buses

Η Anna Westerberg αναλαμβάνει πρόεδρος της Volvo Buses και νέο μέλος του Volvo Group Management.

Η Anna Westerberg, γεννήθηκε το 1975 και σήμερα είναι επικεφαλής της Volvo Group Connected Solutions. Η καριέρα της στο Volvo Group ξεκίνησε το 2009 και κατείχε πολλές θέσεις στην εταιρεία, όπως επικεφαλής της Volvo Group Venture Capital.
Η κ. Westerberg θα αναλάβει τη θέση της από την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Το Volvo Group ιδρύθηκε το 1927 και προσφέρει λύσεις μεταφορών και υποδομών και συγκεκριμένα: φορτηγά, λεωφορεία, κατασκευαστικό εξοπλισμό, λύσεις ισχύος για θαλάσσιες και βιομηχανικές εφαρμογές, χρηματοδότηση και υπηρεσίες που αυξάνουν τον χρόνο λειτουργίας και την παραγωγικότητα των πελατών του.

Περιλαμβάνει τις μάρκες Volvo, Volvo Penta, UD Trucks, Terex Trucks, Renault Trucks, Prevost, Nova Bus, Mack και Arquus.

Ο Όμιλος εδρεύει στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, απασχολεί σχεδόν 100.000 άτομα και εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 190 αγορές. Το 2019, οι καθαρές πωλήσεις του ανήλθαν σε περίπου 432 δισ. SEK (40,5 δισ. ευρώ).

Η Volvo Buses είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λεωφορείων και πούλμαν και προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα αστικών και υπεραστικών λεωφορείων και ηλεκτροκίνητων. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον Όμιλο Σαρακάκη.

Προηγούμενο άρθροSms Vehicle Tracking από Groupama και Mondial
Επόμενο άρθροBMW Group Hellas, στην κορυφή της πολυτελούς κατηγορίας