www.fleetnews.gr

Η Alphabet Belgium λανσάρισε το Used Car Leasing, προσφέροντας αυτοκίνητα για μίσθωση για δεύτερη φορά. Το πλεονέκτημα: τα οχήματα είναι άμεσα διαθέσιμα και σε ανταγωνιστική τιμή.

“Οι εταιρείες δεν έχουν χρόνο για χάσιμο. Και πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρουν στους νέους εργαζόμενους ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η ταχεία εναλλαγή είναι επίσης σημαντική, στην προσέγγιση της κινητικότητας “, λέει ο Marc Vandenbergh, Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ στην Alphabet Belgium. “Το Used Car Leasing είναι η ιδανική επιλογή για κάποιες περιπτώσεις και οι λύσεις κινητικότητας που προσφέρει συνδυάζουν απρόσκοπτα ταχύτητα, ευελιξία και ανταγωνιστικές τιμές”.

Με το Used Car Leasing, η Alphabet προσφέρει αυτοκίνητα που δεν υπερβαίνουν τους 24 μήνες, με μέγιστο όριο 80.000 χιλιομέτρων στο οδόμετρο. Τα οχήματα που προσφέρονται εμπίπτουν στην παλαιά νομοθεσία για το CO2, καθιστώντας την επιλογή φορολογικά πλεονεκτική τόσο για τον εργοδότη όσο και για τον εργαζόμενο.

Οι συμβάσεις Leasing μεταχειρισμένων αυτοκινήτων διαρκούν 36 μήνες και καλύπτουν 20.000 χιλιόμετρα ετησίως. Οι εταιρείες μπορούν να καταγγείλουν τη σύμβαση δωρεάν μετά από δύο χρόνια. Η μετάβαση σε άλλο μοντέλο (όταν ο εργαζόμενος έχει δικαίωμα σε μεγαλύτερο αυτοκίνητο, για παράδειγμα) δεν αποτελεί πρόβλημα.

Το μοντέλο που προσφέρεται σήμερα με το Used Car Leasing η Alphabet Βελγίου είναι η BMW 1 Series 116d Efficient Dynamics. Περισσότερα μοντέλα θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Αυτός ο τύπος Leasing μπορεί επίσης να επιλεγεί στην προσφορά My Personal Lease, με την οποία η Alphabet συνάπτει σύμβαση μίσθωσης απευθείας με τους εργαζόμενους των εταιρικών πελατών της.

Προηγούμενο άρθροΗ παρακολούθηση της οδηγικής συμπεριφοράς δεν αρέσει στους παλιότερους μάνατζερ
Επόμενο άρθροΤα επιβατικά της Mercedes-Benz στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2018