Η Tesla επέλεξε την ALD Automotive ως προτιμώμενη συνεργάτιδα λειτουργικής μίσθωσης για τη Δυτική Ευρώπη και την Σκανδιναβία. 

Οι εταιρικοί στόλοι κάθε μεγέθους μπορούν πλέον να μισθώσουν μοντέλα Tesla Model 3, Model Y, Model S και Model X, μέσω της ALD Automotive, σε τουλάχιστον 16 ευρωπαϊκές χώρες.

Για κάθε μοντέλο, οι πελάτες λαμβάνουν πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει ελαστικά, οδική βοήθεια, ασφάλιση, τέλη ταξινόμησης, σέρβις και συντήρηση στα συνεργεία Tesla σε όλη την Ευρώπη. Υπάρχουν ευέλικτοι όροι, τόσο για τους χρόνους εκμίσθωσης, όσο και για τα διανυόμενα χιλιόμετρα – και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τους δουν στον ιστότοπο της Tesla. Τη μίσθωση διαχειρίζεται η ALD Automotive για όλη τη διάρκεια της σύμβασης.

Οι ιδιώτες έχουν επίσης πρόσβαση σε full service leasing για την πλήρη γκάμα μοντέλων επιβατικών αυτοκινήτων της Tesla στη Γαλλία, τη Φινλανδία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία και τη Δανία.

«Είμαστε υπερήφανοι που λανσάρουμε αυτή τη νέα προσβάσιμη και ευέλικτη προσφορά leasing για τη γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων της Tesla σε πελάτες σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε ο John Saffrett, Αναπληρωτής CEO της ALD Automotive. “Αυτό συμβάλλει στη στρατηγική μας για βιώσιμη ανάπτυξη ως βασικός παράγοντας ενεργειακής μετάβασης και υποστηρίζει πλήρως τη δέσμευσή μας για παροχή καινοτόμων λύσεων κινητικότητας”.

Το leasing της Tesla μέσω της ALD Automotive σε εταιρικούς πελάτες διατίθεται στις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σουηδία και Φινλανδία.

Προηγούμενο άρθροInteramerican – Anytime – ΕΜΠ: ενίσχυση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης
Επόμενο άρθροΗ Volvo Cars ετοιμάζεται για IPO 20 δισ. δολαρίων;