ALD - Εκτελεστική Επιτροπή
Από αριστερά Annie Pin, Pao-Leng Damy και Miel Horsten

Η ALD Automotive ανακοίνωσε τρεις νέους διορισμούς υψηλού επιπέδου. Τα νέα πρόσωπα που τοποθετούνται στην Εκτελεστική Επιτροπή της εταιρείας είναι οι Miel Horsten, Pao-Leng Damy και Annie Pin.

Ο Miel Horsten αναλαμβάνει καθήκοντα ως Group Regional Director. Ο κ. Horsten θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη των τεσσάρων σκανδιναβικών και των τριών χωρών της Benelux, καθώς και της Ιρλανδίας (συμπεριλαμβανομένης της θυγατρικής εταιρείας αντασφάλισης ALD RE). Θα είναι επίσης υπεύθυνος για τις προμήθειες του Ομίλου. Θα αναλάβει τη νέα του θέση από την 1η Ιουνίου. Ο Miel Horsten έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του στόλου τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ και από το 2012, είναι Γενικός Διευθυντής της ALD Automotive στο Βέλγιο.

Η Pao-Leng Damy αναλαμβάνει καθήκοντα ως Group Human Resources Director του Ομίλου. Η κα Damy θα είναι υπεύθυνη διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της ALD. Θα αναλάβει τα καθήκοντά της την 1η Ιουνίου. Ο Pao-Leng Damy εντάχθηκε στην ALD ως Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού το 2015.

Η Annie Pin αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Commercial Officer. Ως CCO, η κα Pin θα είναι υπεύθυνη για όλες τις κύριες εμπορικές δραστηριότητες της ALD, συμπεριλαμβανομένων των στρατηγικών συνεργασιών, της ανάπτυξης υφιστάμενων και νέων δραστηριοτήτων με διεθνείς πελάτες και της ανάπτυξης διεθνών προϊόντων και συμβουλευτικών προσφορών. Θα αναλάβει τη νέα της θέση την 1η Σεπτεμβρίου. Η Annie Pin ξεκίνησε την καριέρα της στην Société Générale το 2004 και το 2016 διορίστηκε Γενική Διευθύντρια της ALD Automotive στη Νορβηγία.

“Με αυτές τις νέες παρουσίες στην Εκτελεστική Επιτροπή και την διαφοροποιημένη τεχνογνωσία και εμπειρία τους, είμαι πεπεισμένος πως η ALD θα συνεχίσει την επιτυχή ανάπτυξή τη τα επόμενα χρόνια”, λέει ο Tim Albertsen, CEO της ALD. “Στόχος μας είναι να επιταχύνουμε τη στρατηγική ανάπτυξη της ALD ως παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα της κινητικότητας, στον οποίο η εταιρεία βρίσκεται σε ιδανική θέση για να επωφεληθεί από τις διαρθρωτικές τάσεις”.

Η πρώτη αντίδραση του Miel Horsten

“Πρόκειται για σημαντικό βήμα και με λύπη μου θα αφήσω το Βέλγιο και την φανταστική μας ομάδα”, λέει ο κ. Horsten, που σήμερα επιτελεί καθήκοντα CEO Bελγίου και περιφερειακού διευθυντή Benelux της ALD.

Αναφερόμενος στις νέες αρμοδιότητές του, ο κ. Horsten είπε: “Η Σκανδιναβία μπορεί να μην αποτελεί την μεγαλύτερη αγορά, αλλά έχει ενδιαφέρον λόγω της εμπειρίας στα EV και την κινητικότητα. Η Ιρλανδία έχει επίσης ενδιαφέρον και λόγω των ασφαλιστικών μας δραστηριοτήτων σε αυτήν”.

Οι προμήθειες είναι επίσης μια σημαντική νέα αρμοδιότητα του κ. Horsten: “Αφορά σε όλες τις συμβάσεις και τις αγορές μας με κατασκευαστές αυτοκινήτων, εταιρείες ενοικίασης, κατασκευαστές ελαστικών κ.ά. Φυσικά, δεν είμαι μόνος μου: υπάρχει μια εξαιρετική ομάδα στο Παρίσι που θα με υποστηρίζει και η ALD είναι ένας αποκεντρωμένος οργανισμός, που επιτρέπει τη λήψη αποφάσεων σε τοπικό επίπεδο στα θέματα αυτά”.

Ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο κ. Horsten θα μετεγκατασταθεί στο Παρίσι. Ο διάδοχός του ως CEO της ALD στο Βέλγιο θα ανακοινωθεί σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Προηγούμενο άρθροΗ VW ξανάρχισε την παραγωγή του ID.3 που λανσάρεται το καλοκαίρι
Επόμενο άρθροNέο μοντέλο B SUV το Toyota Yaris Cross