Η Hyundai Motor UK αναγνωρίστηκε ως  Κατασκευαστής Ηλεκτρικού Οχήματος της Χρονιάς, στα ετήσια βραβεία GreenFleetAWards για τα μοντέλα της Kona Electric and Ioniq Electric.

To Kona Electric έχει αυτονομία 300 μιλίων ( ή 480 χλμ.) και πιάνει τα 100 χλμ. σε 7,6 δευτερόλεπτα.

Το Hyundai Ioniq διατίθεται με τρεις ξεχωριστούς ηλεκτρικούς κινητήρες: υβριδικό, plug-in υβριδικό και πλήρως ηλεκτρικό.

Η Hyundai έχει δηλώσει ότι συνεχίζει να επενδύει σε τεχνολογία χαμηλών εκπομπών ρύπων, λανσάροντας το Nexo Fuel Cell στις αρχές του 2019 καθώς και 18, στο σύνολο, ηλεκτροκίνητα μοντέλα μέχρι το 2025.

Ο Tony Whitehorn, Πρόεδρος και CEO της Hyundai Motor UK, δήλωσε:

“Η Hyundai Motor έχει καταβάλει μία συνειδητή προσπάθεια να γίνει ηγέτης στην ηλεκτροκίνητη τεχνολογία. Για το λόγο αυτό, μου δίνει ιδιαίτερη χαρά όταν βλέπω το εμπορικό σήμα της εταιρείας να αναγνωρίζεται από τα βραβεία GreenFleet.

Οι προσφορές μας στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων των Kona και Ioniq, είναι “πακέτο” μαζί με την 5ετή εγγύηση της εταιρίας ανεξαρτήτως χιλιομέτρων και την 8ετή εγγύηση για την καλή λειτουργία της μπαταρίας.

Αυτά τα μοντέλα, είναι μόνο η αρχή της ηλεκτρικής ιστορίας της Hyundai και ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας όλες τις συναρπαστικές καινοτομίες που θα φέρουμε μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια και πολύ παραπέρα», συμπλήρωσε.

Προηγούμενο άρθροΟι μεγαλύτεροι διανομείς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ευρώπη
Επόμενο άρθροNissan: Θα δημιουργήσει ένα “οικοσύστημα” ηλεκτροκίνητων οχημάτων