Η Next Urban Mobility λανσάρισε την εφαρμογή της shared κινητικότητας Huub, μέσω της οποίας μπορεί να γίνει κράτηση για διάφορους τρόπους shared κινητικότητας.

Η Next Urban Mobility είναι θυγατρική της Pon Holdings, της εταιρείας που κατέχει επίσης την Greenwheels και την ολλανδική εισαγωγική της Volkswagen. Η εφαρμογή Huub περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία τρόπων κινητικότητας διαμοιρασμού (shared), όπως ποδήλατα, σκούτερ και αυτοκίνητα.

Η Huub θα ξεκινήσει κατά διάφορα στάδια, με βάση τα λεγόμενα σημεία Huub των εταιρειών και των οικιστικών περιοχών που επιθυμούν να οργανώσουν διαφορετικά την κινητικότητα των εργαζομένων ή των κατοίκων τους.

Μέχρι το τέλος του έτους, τα σημερινά πέντε σημεία Huub θα αυξηθούν στα 20. Μακροπρόθεσμα, η Huub θα γίνει μετα-πάροχος, γεγονός που επιτρέπει σε έναν πελάτη να συμβάλλεται με μια συσκευή shared κινητικότητας Huub, καθώς και με τις υπηρεσίες κινητικότητας των ανταγωνιστών παρόχων.

Ο κόμβος μεταφοράς του μέλλοντος

Τελικά, η Huub στοχεύει στην αντιμετώπιση του προβλήματος της διαθεσιμότητας, το οποίο συχνά αποτελεί εμπόδιο στην επιλογή shared κινητικότητας. Ωστόσο, η Huub διαθέτει ήδη δικές της υπηρεσίες κινητικότητας και είναι πρόθυμη να συνεργασθεί με άλλους παρόχους για να επεκτείνει τις υπηρεσίες της, αρκεί να είναι όλες προσβάσιμες μέσω της κεντρικής πλατφόρμας της Huub. EscortZone

Πέραν της προσβασιμότητας, η Huub θα δώσει λύση επίσης στην ταλαιπωρία της σημερινής πολυτροπικής προσφοράς, κατά την οποία οι πελάτες πρέπει να αλλάζουν διαρκώς διαδικασία λόγω μεγάλης ποικιλίας εφαρμογών κινητικότητας. Η Huub δημιουργεί μία κεντρική πλατφόρμα και μετατρέπεται σε κόμβο ψηφιακών μεταφορών του μέλλοντος.

Προηγούμενο άρθροArval Mobility Hub: Καινοτόμο κέντρο γνώσεων στην Ολλανδία
Επόμενο άρθροO Κωνσταντίνος Καραθανάσης νέος Διευθυντής Marketing στην FCA Greece