Arval Mobility Hub

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της Arval στην Ολλανδία περιλαμβάνουν τώρα έναν κόμβο κινητικότητας (Mobility Hub), ένα από τα τέσσερα τέτοια καινοτόμα κέντρα γνώσεων που σχεδιάζονται παγκοσμίως. Φωτιζόμενη με πράσινο νέον, η νέα πτέρυγα του κτιρίου στεγάζει επίσης τα γραφεία της Arval για τις ΜΜΕ, τα τμήματα private lease καθώς και ένα αμφιθέατρο.

Το εντυπωσιακό κόκκινο κτήριο της εταιρείας leasing δίπλα στον A27 στο Houten, νότια της Ουτρέχτης, εξακολουθεί να είναι κοινώς γνωστό ως «η ντίσκο», από την προηγούμενη λειτουργία του. Η Arval είχε αποφασίσει να “παίξει” με αυτό το παρελθόν και έχει ονομάσει τη νέα της πτέρυγα το κέντρο για την ανακάλυψη, την καινοτομία, τις υπηρεσίες, τη συνδεσιμότητα και τους εξαίρετους ανθρώπους.

Σε 2.700 m2 που εκτείνονται σε δύο ορόφους, με το Mobility Hub η εταιρεία στοχεύει να μοιραστεί το όραμα της κινητικότητας του σήμερα και του αύριο με τους πελάτες της και να παρουσιάσει την τρέχουσα σειρά προϊόντων και υπηρεσιών κινητικότητας της.

Αυτές περιλαμβάνουν βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη μίσθωση, private lease, ηλεκτρική κινητικότητα, Arval Car Sharing, Arval Mobility Card και Arval Active Link. Το περίπτερο “Η πόλη του μέλλοντος” παρέχει μια οπτική και διαδραστική εικόνα για την κινητικότητα στο μέλλον.

Προηγούμενο άρθροΒρυχάται και τρέχει το λιοντάρι της Peugeot στην ελληνική αγορά
Επόμενο άρθροHuub, ο ψηφιακός κόμβος μεταφοράς