Κωνσταντίνος Καραθανάσης, FCA Greece

Η FCA Greece, θυγατρική του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles (FCA) που εκπροσωπεί τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional στην ελληνική αγορά, ανακοίνωσε ότι ο Κωνσταντίνος Καραθανάσης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθυντή Marketing της εταιρείας.

Ο Κωνσταντίνος Καραθανάσης διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του Marketing και των Πωλήσεων και τα τελευταία 4 χρόνια υπήρξε Marketing Manager για τις εταιρίες Avinoil & LPC του ομίλου Motor Oil Hellas. Έχει ασχοληθεί με επιτυχία με το Rebranding προϊόντων και εταιρειών, τον σχεδιασμό και το λανσάρισμα νέων προϊόντων, την ανάπτυξη και αξιοποίηση προγραμμάτων Loyalty καθώς και με τις Πωλήσεις και το Marketing τόσο στο Retail και τα δίκτυα πωλήσεων όσο και στο Β2Β.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις όπως, Sales Manager Λιπαντικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, Marketing Manager Καυσίμων, Loyalty Program Manager και Financial Analyst στις εταιρίες Coral και Shell Hellas.

Ο νέος Διευθυντής Marketing της FCA Greece είναι απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών, με κατεύθυνση στην Στατιστική & Επιχειρησιακή Έρευνα και κάτοχος MBA από το ALBA.

 

Προηγούμενο άρθροHuub, ο ψηφιακός κόμβος μεταφοράς
Επόμενο άρθροCLEPA: 10ο Συνέδριο Aftermarket