Ο πάροχος της πλατφόρμας υπηρεσιών δεδομένων αυτοκινήτων Otonomo συνήψε παγκόσμια εμπορική συμφωνία με τη Mitsubishi Motors.

Η συμφωνία Otonomo – Mitsubishi θα προσφέρει νέες υπηρεσίες στους πελάτες συνδεδεμένων αυτοκινήτων της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, τηρώντας παράλληλα τους διεθνείς κανονισμούς για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, όπως τον GDPR.

Η συμφωνία επιτρέπει στη Mitsubishi να μοιράζεται απρόσκοπτα δεδομένα με παρόχους υπηρεσιών και εφαρμογών τρίτων – όπως αυτά που παρέχουν έξυπνη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων, στάθμευση, ασφάλεια, φύλαξη, προληπτική συντήρηση και χαρτογράφηση.

Οι υπηρεσίες δεδομένων είναι πολύ σημαντικές για την ενίσχυση της οδηγικής εμπειρίας

“Οι υπηρεσίες συνδεδεμένων αυτοκινήτων είναι σημαντικές για τη βελτίωση της εμπειρίας οδήγησης των πελατών μας, οι οποίοι απαιτούν υψηλά επίπεδα ασφάλειας και άνεσης, καθώς και ευκολίες στα οχήματά τους”, δήλωσε ο Shingaku Kochi, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Συνδεδεμένων Πληροφοριών της Mitsubishi Motors Corporation.

Η πλατφόρμα Otonomo θα επιτρέψει επίσης στη Mitsubishi να διαθέτει το σύνολο των δεδομένων αυτοκινήτου σε εφαρμογές κοινωνικά ωφέλιμες, όπως η βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της ροής κυκλοφορίας, καθώς και η μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και των συναφών εκπομπών.

Για μια ολοκληρωμένη αντίληψη της σημασίας της συνδεσιμότητας στη συνεχή βελτίωση των σημερινών επαγγελματικών στόλων, μπορείτε να λάβετε μέρος στο Connected Fleets Conference του Fleet Europe στις Βρυξέλλες, στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2020. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να εγγραφείτε εδώ.

Προηγούμενο άρθροEngie και Arval συνεργάζονται για EV leasing
Επόμενο άρθροΆνοδος πωλήσεων για τη Bentley το 2019