Η Engie και η Arval συνεργάζονται για τη μίσθωση ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε οδηγούς του Βελγίου. Μέχρι το 2030, η νέα εταιρεία, με την επωνυμία Numobi σκοπεύει να διαχειρίζεται έναν στόλο 30.000 EV.

Η Numobi προσφέρει μια σειρά ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων των σταθμών φόρτισης, τόσο σε εταιρικούς πελάτες, όσο και σε ιδιώτες οδηγούς. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια κάρτα φόρτισης, η οποία παρέχει πρόσβαση σε περίπου 100.000 σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η Numobi προσφέρει στους πελάτες της μια “συνολική λύση: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο, σταθμός φόρτισης, εφαρμογή για κινητά, εγκατάσταση, χρηματοδότηση, διαφανής τιμολόγηση και επιστροφή των εξόδων φόρτισης στο σπίτι. Η συνεργασία μεταξύ της Engie και της Arval εγγυάται την ξέγνοιαστη ηλεκτρική εμπειρία οδήγησης. Τα πάντα είναι σε ένα πακέτο φιλικό προς τον χρήστη, τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τους επαγγελματίες πελάτες”.

Η Numobi δραστηριοποιείται επίσης στη Γαλλία. Η εταιρεία είναι πλήρως θυγατρική της Engie, αλλά “εμφορείται από κοινοπρακτικό πνεύμα”, δήλωσε ο Alain Yvon, CEO της Arval Belgium, στην εφημερίδα De Tijd.

Προηγούμενο άρθροΟ προσομοιωτής της Nissan Formula E στην CES 2020
Επόμενο άρθροH Mitsubishi συμφώνησε με την Otonomo για data services