Η Lynk & Co επέλεξε την ALD Automotive, ως προτιμώμενη συνεργάτιδά της συνδρομητικής κινητικότητας για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών leasing σε μεγάλες και μικρομεσαίες εταιρείες σε επτά ευρωπαϊκές χώρες: Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο και Σουηδία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν έτσι να επωφεληθούν από τα ολοκληρωμένα πακέτα leasing της Lynk & Co για το υβριδικό ή το plug-in υβριδικό 01 SUV. Όλα τα μοντέλα, διαθέσιμα σε μπλε ή μαύρο, διαθέτουν ταπετσαρία από ECONYL®, υλικό κατασκευασμένο από ανακυκλωμένες πετονιές ψαρέματος και άλλα απόβλητα και είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα τελευταία συστήματα υψηλής τεχνολογίας, ενσωματωμένες δυνατότητες διαμοιρασμού και αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 69 χλμ. από τον plug-in υβριδικό κινητήρα. Τα πακέτα leasing είναι ευέλικτης διάρκειας και χιλιομετρικών αποστάσεων και περιλαμβάνουν ασφάλιση*, οδική βοήθεια και ταξινόμηση οχήματος, καθώς και συντήρηση μέσω της υπηρεσίας πόρτα – πόρτα της Lynk & Co.

Κατά τη διάρκεια της σύμβασης, το leasing διαχειρίζεται η ALD Automotive. Bρίσκονται σε εξέλιξη oι προετοιμασίες εφαρμογής πλήρως ψηφιακής προσφοράς σε εύθετο χρόνο σε όλες τις χώρες και η διαδικασία σύμβασης θα γίνεται απολύτως διαδικτυακά, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ALD Automotive, από την αξιολόγηση της πίστωσης έως την ηλεκτρονική υπογραφή της σύμβασης.

Η προσέγγιση της συνδρομητικής κινητικότητας ενθαρρύνει τους οδηγούς να γίνουν μέλη της κοινότητας Lynk & Co. Έτσι παρέχεται στα μέλη πρόσβαση στην πλατφόρμα διαμοιρασμού και επιτρέπει την κράτηση και τον διαμοιρασμό των οχημάτων τους έναντι αμοιβής σε φίλους, συγγενείς και στην κοινότητα Lynk & Co. Τα μέλη θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν αποκλειστικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται σε λέσχες μελών από την Lynk & Co, συμπεριλαμβανομένης της προεξάρχουσας λέσχης στο Άμστερνταμ.

«Στην Lynk & Co, είμαστε πεπεισμένοι πως η κινητικότητα μπορεί να βελτιωθεί και βρήκαμε ομόδοξο συνεργάτη την ALD Automotive», δήλωσε ο Alain Visser, CEO της Lynk & Co. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας θα έχουμε μεγαλύτερο αντίκτυπο στην κοινωνία, καθιστώντας τη βιώσιμη κινητικότητα απλή και ευέλικτη».

«Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Lynk & Co σε λύσεις κινητικότητας συνδεδεμένης γενιάς», δήλωσε ο John Saffrett, Αναπληρωτής CEO της ALD. «Με την αυξανόμενη μετατόπιση από την ιδιοκτησία στην χρήση, υποστηρίζουμε πλήρως την προσέγγιση της Lynk & Co για προσφορά μεγάλης αξίας κινητικότητας με υπεύθυνη χρήση. Αυτή η στρατηγική συνεργασία όχι μόνο υποστηρίζει τη φιλοδοξία μας να καταστούμε απόλυτα ολοκληρωμένος πάροχος βιώσιμης κινητικότητας, αλλά και ενθαρρύνει τη μετάβαση στην υπεύθυνη κινητικότητα διαμοιρασμού σε έναν εξελισσόμενο κλάδο».

* Με εξαίρεση τη Γαλλία και τη Γερμανία

Προηγούμενο άρθροΟι τελευταίες βαθμολογίες ασφαλείας του Euro NCAP
Επόμενο άρθροΤαξινομήσεις επιβατικών στην ΕΕ τον Μάρτιο: +87,3%