Η LeasePlan Hellas, η εταιρεία που χρησιμοποιεί ως σύνθημα το what’s next της μετακίνησης, διοργάνωσε πρόσφατα στην Αθήνα ένα ειδικό Test Drive Event με ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα νέας γενιάς.

Οι εταιρικοί πελάτες, προσκεκλημένοι της LeasePlan Hellas, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας για τα πλεονεκτήματα της χρήσης ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκίνητων στον στόλο των εταιρειών. Ενημερώθηκαν, ακόμα, για τις προοπτικές που προσφέρονται, τα δεδομένα που επικρατούν αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά καθώς και τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν για τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης.

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων και προκειμένου οι καλεσμένοι να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία από το μέλλον της αυτοκίνησης και των εταιρικών στόλων, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν 17 ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα σε μια ειδικά καθορισμένη διαδρομή.

Η LeasePlan έχει δεσμευτεί να επιταχύνει τη διάδοση χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων στους εταιρικούς στόλους, καθώς, παγκοσμίως σήμερα, περισσότερα από τα μισά αυτοκίνητα στους δρόμους ανήκουν σε εταιρείες, γεγονός που καθιστά τους εταιρικούς στόλους μια φυσική αφετηρία για τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Τέλος, η εταιρεία, οδηγούμενη από αυτή τη δέσμευση και με 1,8 εκατομμύρια οχήματα στους δρόμους, έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στη μετάβαση από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης σε εναλλακτικά συστήματα μετάδοσης κίνησης, με στόχο μηδενικές εκπομπές ρύπων ως το 2030. Παράλληλα, η ίδια, στοχεύει στην αντικατάσταση του στόλου οχημάτων των εργαζομένων της με ηλεκτρικά οχήματα ως το 2021.

Η LeasePlan δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003. Σήμερα, διαχειρίζεται περισσότερα από 27.000 αυτοκίνητα, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό της στη χώρα μας αποτελείται από 100 εργαζόμενους.

Προηγούμενο άρθροΟι νέοι πετρελαιοκινητήρες είναι απολύτως καθαροί
Επόμενο άρθροΤα βασικά στοιχεία για επιτυχημένη πολιτική τηλεματικής