Τι γίνεται με την τηλεματική; Ποια είναι η πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί για την εφαρμογή ενός επιτυχημένου προγράμματος. Ποιοι είναι οι παράγοντες που εξασφαλίζουν την επιτυχία του; Τι συνιστούν οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με αυτό;

Όσοι βρίσκονται στην αγορά συλλογής και ερμηνείας δεδομένων βλέπουν θετικά το μέλλον τους. Π.χ., η νοτιοαφρικανική εταιρεία Mix Telematics, η οποία είναι εισηγμένη στο NYSE και το JSE, διαβλέπει μια ιδιαίτερα θετική προοπτική, προβλέποντας την αύξηση των εσόδων και των περιθωρίων για το οικονομικό έτος 2019, όπως αναφέρει το Business Live των FT.

Ο επικεφαλής Οικονομικών της εταιρείας, Paul Dell, δήλωσε σε τηλεδιάσκεψη ότι η εταιρεία του προβλέπει έσοδα ύψους 120 εκατ. ευρώ, που ισοδυναμούν με αύξηση 11,85%, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν 10%.

Η Mix Telematics προσφέρει υπηρεσίες fleet management, παρακολούθησης οδηγών και οχημάτων. Διαθέτει 74.000 συνδρομητές, από τους οποίους θα δημιουργηθούν περισσότερα έσοδα το 2019, λαμβάνοντας υπόψη την απόδοση του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους. Υπάρχει επίσης μια ισχυρή ακολουθία σταθερών παραγγελιών και ευκαιριών πωλήσεων, σύμφωνα με την Dell.

Η εταιρεία σχεδιάζει να διπλασιάσει τις πωλήσεις της στην Αμερική μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους. Αυτό θα της επιτρέψει να επικεντρωθεί σε σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης στην περιοχή.

Αν λοιπόν, ενδιαφέρεστε να εφαρμόσετε την τηλεματική στον δικό σας στόλο, μπορείτε να συμμετάσχετε δωρεάν στο σχετικό Global Fleet Webinar στις 14 Νοεμβρίου 2018 στις 15:00 ώρα Ελλάδος (14:00 CET). Σε αυτό το webinar, με θέμα “What are the essentials of a telematics policy?“, που θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα, θα ανακαλύψετε τα βασικά στοιχεία για να εξασφαλίσετε την επιτυχία της πολιτικής σας στην τηλεματική. Εγγραφείτε εδώ

Στο webinar, η MiX Telematics θα προτείνει τα ουσιώδη στοιχεία για την εξασφάλιση της επιτυχίας της τηλεματικής σας πολιτικής και των πελάτες σας. Θα μιλήσει για το θέμα αυτό ο Wayne Fee, Επικεφαλής του Παγκόσμιου Τμήματος Ασφάλειας Πωλήσεων και Χερσαίων Μεταφορών της MiX Telematics.

Wayne Fee, Head of Global Sales and Land Transport Safety Specialist της Mix Telematics

Η Wincanton, που διαθέτει 7500 οχήματα, είναι μία από τους μεγαλύτερες εταιρείες στόλου στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα προσφέρει πληροφορίες για τους τρόπους που εξασφαλίζουν σε ένα πρόγραμμα τηλεματικής την επιτυχία. Θα μιλήσει για το θέμα αυτό ο Carl Hanson, Group Fleet Director της Wincanton.

Carl Hanson, Group Fleet Director της Wincanton

Το webinar θα ολοκληρωθεί με διαδραστικές ερωτήσεις και απαντήσεις με τους συμμετέχοντες

Προηγούμενο άρθροH LeasePlan Hellas μοιράζεται το μέλλον της αυτοκίνησης με τους εταιρικούς της πελάτες
Επόμενο άρθροGreen Machines, αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα για την πόλη