Μια γκάμα τριών μοντέλων E-Tech Hybrid της Renault, τα Clio E-TECH Hybrid, Captur και New Megane E-TECH Plug-in Hybrid διατίθενται για αγορά και δοκιμαστική οδήγηση.

Για περισσότερα από 10 χρόνια, η Renault έχει θέσει την ηλεκτρική κινητικότητα στο επίκεντρο του οράματός της αειφόρου κινητικότητας για όλους. Πρωτοπόρος στα ηλεκτρικά οχήματα, η Renault ενισχύει τώρα τη γκάμα της με μια προσφορά υβριδικών που αντικατοπτρίζει τη φήμη της: αποτελεσματικά, προσιτά και στο επίκεντρο της αγοράς των οχημάτων με τις καλύτερες πωλήσεις. Ο στόχος είναι να καταστεί η ηλεκτρική εμπειρία και η οδηγική απόλαυση προσιτή σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, σε ένα πλαίσιο που οι επιλογές των πελατών είναι ρεαλιστικές, λογικές και έξυπνες.

Τεχνογνωσία ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Αυτή η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε στα ηλεκτρικά οχήματα και στη Formula 1 της επιτρέπει να προσφέρει δυναμικούς και αποδοτικούς υβριδικούς κινητήρες, με μια νέα και αποκλειστική τεχνολογία που έχει αποσπάσει περισσότερα από 150 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Έτσι, τα οχήματα E-TECH προσφέρουν συστηματική ηλεκτρική εκκίνηση, οδηγική απόλαυση ανά πάσα στιγμή και απόλυτη ενεργειακή απόδοση.

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης που απαντάται σε όλους τους υβριδικούς κινητήρες της Renault διατίθεται σε δύο παραλλαγές: E-TECH Hybrid (HEV ή “hybrid”) και E-TECH Plug-in Hybrid (PHEV ή “plug-in hybrid”).

Μια γκάμα για κάθε χρήση

Από το λανσάρισμα της τεχνολογίας E-TECH Hybrid, η Renault προσφέρει τρία μοντέλα σε μια πλήρη γκάμα οχημάτων. Το Clio E-TECH Hybrid, το Captur E-TECH Plug-in Hybrid και το New Mégane E-TECH Plug-in Hybrid προσαρμόζονται σε όλες τις χρήσεις περιορίζοντας τις εκπομπές CO2 και ελέγχοντας την κατανάλωση καυσίμου, ακόμα και για μεγάλες αποστάσεις.

Το Clio E-TECH Hybrid μπορεί να προσφέρει έως και το 80% του χρόνου οδήγησης στην πόλη με αμιγώς ηλεκτρική ισχύ, με εξοικονόμηση κατανάλωσης καυσίμου έως και 40% σε σχέση με έναν βενζινοκινητήρα σε αστικό κύκλο. Το νέο Captur E-TECH Plug-in Hybrid και το New Mégane E-TECH Plug-in Hybrid διαθέτουν εμβέλεια έως 135 χλμ μικτής χρήσης (WLTP) και έως 65 χλμ αστικής χρήσης (WLTP City) με 100% ηλεκτρική λειτουργία άνω των 50 χιλιομέτρων.

Προηγούμενο άρθροMercedes-Benz Vans: Νέα έκδοση PRO με όφελος
Επόμενο άρθροΗ Lexus παρουσίασε online το νέο IS