H COMBATT γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας της και παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για ενημέρωση & ευαισθητοποίηση της αγοράς σχετικά με την περιβαλλοντικά ορθή και αποτελεσματική διαχείριση των αποβλήτων μπαταριών στην Ελλάδα, συμμετέχει στην 6η διεθνή Έκθεση Verde – Tec/ Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, που πραγματοποιείται από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου 2024 στο MEC Παιανίας, περίπτερο Β19.

Στο πλαίσιο της εκθεσιακής της παρουσίας, η COMBATT διοργανώνει δύο εκδηλώσεις με σκοπό να ενημερώσει για σημαντικά θέματα κυκλικής οικονομίας και ανακύκλωσης αποβλήτων:

  • Η πρώτη εκδήλωση με θέμα «Κυκλική Οικονομία – Ανακύκλωση Αποβλήτων – Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός για τις μπαταρίες και τα απόβλητα μπαταριών» θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών & Επιχειρήσεων Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων – ΣΕΠΑΝ, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 | 13:00 – 15:00, στη μεγάλη συνεδριακή αίθουσα του MEC Παιανίας. Μαζί με εκπροσώπους ευρωπαϊκών & ελληνικών φορέων, καθώς και με στελέχη της αγοράς, θα διερευνηθεί πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μέλλον που σέβεται το περιβάλλον και τις επόμενες γενιές.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ: https://combatt.eu/VerdeTecCircularEconomy

  • Η δεύτερη εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση Οδηγού χρήσης & διάθεσης των μπαταριών ιόντων λιθίου», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024| 12:00 – 13:00, στην αίθουσα Workshop 2 του MEC Παιανίας. Ο οδηγός είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της COMBATT με την Circular Innovative Solutions (CIS) και τον Δρ. Αδαμάντιο Σκορδίλη και σκοπό έχει να ενημερώσει για τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης των μπαταριών λιθίου σε όλο τον κύκλο ζωής τους.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ: https://combatt.eu/VerdeTecLithiumBatteries

Η COMBATT A.E. «Ολοκληρωμένη Συλλογική Εναλλακτική Διαχείριση Συσσωρευτών Πανελλαδικής Εμβέλειας» είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού σκοπού και αποτελεί Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών [μολύβδου – οξέος (Pb), νικελίου – καδμίου (NiCd), νικελίου – υδριδίου μετάλλου (NiMH) και ιόντων λιθίου (LiIon)] Οχημάτων και Βιομηχανίας, για όλη την ελληνική επικράτεια.

Η 6η διεθνής VERDE.TEC / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος είναι εξειδικευμένη έκθεση για το Περιβάλλον, την Κυκλική Οικονομία και τις Έξυπνες Πόλεις, που υπογραμμίζει την ανάγκη για συνεργασία και δράση για την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Προηγούμενο άρθροREVOIL: άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας
Επόμενο άρθροΚέντρο Διανομής Ανταλλακτικών της MG